Sinipiian blogi

Sinipiian blogissa kodin siivoukseen ja vaatehuoltoon liittyvistä arjen oivalluksista kirjoittaa perheenäiti Taija Torniosta. Blogissa vierailee välillä myös muita kirjoittajia. Tervetuloa inspiroitumaan ja lukemaan lisää!

Hei! Täällä esittäytyy Taija, Sinipiika-blogin kirjoittaja. Olen kahden pienen lapsen äiti Pohjois-Suomesta. Perheeseeni kuuluu lasteni lisäksi puolisoni sekä usein sohvan parhaimmalta paikalta löytyvä suomenajokoira.

Vietän tällä hetkellä päivät kotona lasteni kanssa. Ennen äitiyslomalle jäämistä pyöritin siivouspalveluyritystä useamman vuoden ajan, joten minulla on kokemusta monenlaisien kotien siivoamisesta. Mutta kuten sanotaan, suutarin lapsilla ei ole kenkiä, eikä meilläkään kotona ole aina siistiä. Lasten ja koiran kanssa eläessä tulee sotkua, ja välillä täytyy tehdä päätös, haluaako kaiken vapaana olevan ajan käyttää siivoamiseen vai johonkin muuhun – itselläni valinta on usein se muu. En voi siis mitenkään päin kutsua itseäni himosiivoojaksi.

Olen kuitenkin omaksunut siivoamisen osaksi arkeani ja olen keksinyt erilaisia rutiineja ja oikoteitä, joilla koti pysyy suhteellisen siistinä vähemmällä vaivalla. Täällä Sinipiika-blogissa jaan näitä vinkkejä ja omia siivoustapojani teidän kanssanne.

Katso blogit kategorioittain

Pienennä valikko
Anne MelenderAsuntoautoAutoiluAuton sisätilojen puhdistusblogiEkologinen siivousEssiEteinenGrillin puhdistusIkkunanpesuJoulusiivousJuhlatJärjestelyJääkaapin pesuKaappien järjestelyKaappien siivousKalkinpoistoKeittiöKesäkevätKevätsiivousKierrätysKodinkoneiden puhdistusKosketuspinnatkylpyammeKylpyhuoneen pesuLahjavinkitLajitteluLastenhuoneen siivousLattiakaivon puhdistusLattian pesulattianpesulattiatLeivinuunin puhdistusMatonpesumopitmoppausmoppiMuuttosiivousNarutOlohuoneen siivousPesuaineetPianopihaPikasiivousPuulattian puhdistaminenPyykin kuivausPölynpyyhintäRemonttiSaunan pesusiivousSiivous lapsiperheessäSiivous lemmikkiperheessäSiivouspäiväSiivousrutiiniSiivoussoodaSiivoustarvikkeiden huoltoSiivousvinkitSilitysSuosikkituotteetSyksySyksyn siivousvinkitSäilytysTaijataittomoppiTakan puhdistusTalviTarinoita siivouksestaTekstiilien puhdistusTelevisioterassiTerassi ja parvekeTiskausTuuletusUunin puhdistusVaatehuoltowc
Näytä lisää kirjoituksia