Sinipiian blogi

Sinipiian blogia kirjoittaa Essi, yrittäjä ja perheenäiti Kirkkonummelta. Blogissa vierailee myös vierailevia kirjoittajia. Tervetuloa inspiroitumaan!

Hei! Olen Essi, yrittäjä ja perheenäiti Kirkkonummelta. Perheeseeni kuuluu urheileva puoliso, kolme teiniä, kissa ja koira. Siivottava ei siis lopu kesken meidän talossa! Olen hiukan siivoushullu ja minusta olisi ihanaa, jos olisi aina mahdollista pitää koti hohtavan puhtaana. Koska työskentelen usein kotitoimistolta käsin, kodin siivous on minulle erityisen tärkeää myös työssä jaksamisen kannalta.

Viihdyn kaupassa siivoustarvikehyllyllä ja usein inspiroin itseni siivoamaan hankkimalla jonkin uuden siivoustarvikkeen, jonka avulla siivous sujuu! Kodin haasteellisin siivouskohde on eteisen, olohuoneen ja ruokailutilan valkoiseksi maalattu puulattia. Tulen kirjoittamaan täällä Sinipiaan blogissa omista siivousideoistani ja -tavoistani. Toivottavasti viihdyt mukana ja saan innostettua sinutkin siivoamaan!

Katso blogit kategorioittain

Pienennä valikko
AutoiluAuton sisätilojen puhdistusIkkunanpesuKesäKevätsiivousKylpyhuoneen pesuLattian pesuPikasiivousSaunan pesuSiivous lemmikkiperheessäTerassi ja parveke
Näytä kaikki blogit