Verkkokaupan synttärit

Juhlistimme yksivuotista Sinituotteen verkkokauppaa 14.–17. helmikuuta. Tarjous on päättynyt. Tervetuloa bileisiin taas ensi vuonna!

Lähetimme ensimmäisen verkkokauppatilauksemme Kokemäen-tehtaallemme perustetusta verkkokaupasta ystävänpäivänä 2018. Kiitämme kaikkia verkkokauppa-asiakkaitamme. Upeaa, että olette löytäneet meidät, ja kiitos kannustavasta palautteestanne. Teemme verkkokaupastamme päivä päivältä paremman.

Kokeile kestosuosikki-Kaivokieloa – nyt suuret pakkauskoot

Verkkokauppamme täytti vasta vuoden, mutta SINI-lattiakaivosuodatin, joka myös Kaivokielona tunnetaan, on kuulunut puhtaampien kylppärien vakiovarusteisiin jo vuosia. Lattiakaivosuodatin on yksinkertainen: se pitää roskat ja hiukset poissa viemäristä. Kaivokieloa on saatavilla kolmea pakkauskokoa: 3 kpl SINI-lattiakaivosuodatin, 10 kpl SINI-lattiakaivosuodatin ja 40 kpl SINI-lattiakaivosuodatin.

Kaikkea helpompaan arkeen

Sinituotteen verkkokaupassa on myynnissä kaikki SINI-siivousvälineet sekä kodinhoitotuotteet pesuharjoista pölypusseihin ja kuivaustelineistä kylppäriliinoihin. Löydät meiltä myös suomalaiseen talveen suunnitellut KUNGS-lumiharjat sekä muut auton ulko- ja sisäpesuun tarvittavat välineet.