Sinisanko

10 syytä valita Sinisanko

Miten siivousämpäristä voi tehdä paremman? Sitä me Sinituotteen tuotekehityksessä olemme pohtineet pari vuotta. Työn tulos on nyt nähtävillä. Ta-daa! Saammeko esitellä Sinisangon ja 10 syytä, miksi tämä Sinisanko on maailman paras siivousämpäri.

Pidike ikkunanpesimelle ja -kuivaimelle

Ikkunoita pestessä tarvitaan muutama avainväline: ikkunanpesin, ikkunankuivain ja vettä. Ainakin edelliset tarvitset, mutta toki hommaa helpottavat myös hyvä ikkunaliina, toinen liina suojaamaan lattiaa roiskeilta ja puhdistusterä tahroille. Mutta peruspesuun ikkunankuivain ja -pesin ovat must! Yleensä ikkunanpesuun liittyy haaste: mihin laskea pesin ja kuivain, kun niitä ei käytä? Jos välineet laskee pöydälle, on pöytä märkä. Jos välineet upottaa pesuveteen, kastuvat ne epätarkoituksenmukaisesti. Ratkaisu on siivousämpärin reunaan kiinnitettävä teline ikkunanpesimelle ja -kuivaimelle.

Sinisangon jommalle kummalle pitkälle sivulle voi kiinnittää pidikkeen, johon mahtuvat sekä ikkunanpesin että kuivain.

Nurkissa kaatonokat

Pesuvesi sopii ämpäriin niin kuin nenä päähän, mutta ennemmin tai myöhemmin likainen pesuvesi pitää kaataa ämpäristä pois. Veden kaatamista helpottaa kaatonokka, joita Sinisangossa on yhteensä neljä – yksi kussakin nurkassa!

Jokaisessa Sinisangon kulmassa on kaatonokka.

Mitta-asteikko

Moni tahra irtoaa hyvin vedellä ja mikrokuitupesimellä, mutta joskus tarvitaan vettä väkevämpää. Tarkka pesuaineen annostelija haluaa tietää sekoitussuhteen just eikä melkein. Sinisangon sisäpuoli pitää sisällään hyvin erottuvan mitta-asteikon.

Kuppipuristin

Lankamoppi, parkettimoppi ja tehomoppi – kaikki edelliset kaipaavat kaverikseen tukevan kuppipuristimen. Kasta moppi pesuveteen ja purista se kuivaksi kuppipuristimessa. Moppaa lattiaa ja toista uudelleen, kunnes lattia on puhdas, tai on aika vaihtaa pesuvesi. Kuppipuristinta myydään myös erikseen.

Kuppipuristin on ehdoton varuste perinteisille lankamoppi-tyyppisille mopeille. Kun lattianpesu on ohi, voi kuppipuristimen halutessaan irrottaa.

Tassut ja kantourat pohjassa

Sinisangon pohjasta löytyvät neljä tassua, jotka nostavat pohjan irti lattiasta tai maasta. Näin ämpärin pohja ei likaannu ja pohjan mukana ei kulje lika ja pöly huoneesta toiseen.

Märät kädet ja painava ämpäri täynnä vettä on liukas ja kiikkerä yhdistelmä. Toki ämpäriä yleensä kannetaan kahvasta, mutta joskus ämpäri tarvitsee nostaa tukevaan otteeseen syliin kahdella kädellä. Sinisangon pohjan kantourat ovat juuri niissä kohdissa, joihin sormet luonnollisesti osuvat. Helppoa kantamista siis!

Jopa Sinisangon pohja pitää sisällään mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kantourat helpottavat täyden ämpärin käsittelyä, ja tassut nostavat ämpärin pohjan maasta, mikä estää pohjaa likaantumista. Kuvan keskimmäinen kuhmu pitää moppivarren paikallaan säilytyksessä.

Pidike varrelle

Ongelma: mihin laittaa moppivarsi säilytykseen, kun sitä ei käytä? Helppo vaihtoehto on työntää varsi ämpärin kahvan läpi. Hetkinen, miten tämä on mahdollista työntää kahvan läpi? Sinisangon kahvaan on suunniteltu läpivienti SINI-varrelle. Kuppipuristin tukee vartta. Ämpärin pohjassa on lisäksi kuoppa varren päälle, joten varsi todella pysyy paikallaan.

Kahvassa on lisäksi mukava yksityiskohta pienten siivousvälineiden säilyttämiseen. Pieneen pidikkeeseen sopivat kaikki SINI-kiinnityksellä varustetut pienet siivousvälineet sekä esimerkiksi liinariipus.

Varsi pysyy paikallaan tuettuna kolmesta kohtaa: kahvan sekä kuppipuristimen läpivienneistä sekä pohjan muotoillusta kuopasta.

Pystyyn lukittuva kahva

Alas putoava kahva voi siivoustuokion keskellä olla tiellä. Kahvan väliin jäävät sormet, siivousliina ja -välineet. Sinisangon kahvan saa lukittua yläasentoon!

Kahva pysyy ylhäällä kuin itsestään! Sinisangon kahvalla on kaksi asentoa: painamalla kahvan kohtisuoraan alas saa kahvan lukittua yläasentoon.

Valmistettu Suomessa

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: Sinisanko on valmistettu Suomessa, Satakunnan Kokemäellä. Kiitos kun valitset suomalaisen Avainlipputuotteen!

 

Kaikki parhaat siivousvälineet tehdään Kokemäellä! Niin myöskin kaikkien siivousämpärien ämpäri, Sinisanko.

Video: 10 syytä valita Sinisanko