SINI-konserni

SINI-konserni on suomalainen perheyritys, joka on toiminut omistajaperheensä hallinnassa jo yli 30 vuoden ajan ja laajentunut vuosien myötä voimakkaasti. Konsernin kulutustavarayksiköt ovat Sinituote Oy sekä Rörets Industrier Ab Ruotsissa. Sinituote Oy tytäryhtiöineen muodostaa Pohjoismaiden johtavan siivousväline-, vaatehuolto- ja autonhoitotarvikealan konsernin.

SINI-konserniin kuuluu tärkeänä osana myös Kuopiolainen Junttan Oy, joka on maailman johtava hydraulisia paalutuskoneita valmistava yhtiö. Junttanin tuotteista 95 prosenttia menee vientiin. Myös kotimaisia laatuhuonekaluja valmistava Lundia Oy on osa konsernia. Konsernin kulutustavarabrändejä ovat muun muassa SINI, KUNGS, Lundia ja Rörets.

SINI-konsernissa työskentelee noin 500 henkilöä ja sen päämarkkina-alueet kulutustavaroissa ovat Suomi, Ruotsi ja Norja sekä Puola ja Saksa.

SINI-siivousvälineet

SINI on Suomen suosituin siivousvälinesarja, joka sisältää kaiken tarvittavan kodin siivoukseen ja ylläpitoon. Alansa johtavana yrityksenä Sinituote panostaa määrätietoisesti tuotekehitykseenja korkeaan laatuun. Kotimaassa suunnitellut ja pääosin myös valmistetut tuotteet sopivat parhaiten suomalaisiin koteihin ja ovat kestävää kehitystä tukeva valinta.

Kattava SINI-tuoteperhe käsittää siivousvälineiden lisäksi vaatteiden huoltoon ja säilyttämiseen liittyvät tuotteet sekä patentoituun imukuppikiinnitykseen perustuvat Ruuviton-kylpyhuonetelineet. SINI-valikoimaan kuuluvat myös mikrokuituiset pölynimuripussit.

SINI Pro

Sini Pro jatkaa VS-Harjan lähes satavuotista taivalta ammattisiivouksen laadukkaana kumppanina. Ergonomiset, kestävät ja helposti puhdistettavat työvälineet syntyvät hiilineutraalisti kotimaisena työnä Akaan tehtaalla. Valmistamme ammattilaisten wc-harjat kierrätysmuovista ja löydät valikoimastamme myös hygieniaharjat sekä kovaan käyttöön suunnitellut astiaharjat.

KUNGS-autonhoitotuotteet

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet kuten lumiharjat ja jääraapat. KUNGS-tuoteperhe sisältää myös välineet auton, asuntovaunun tai veneen pesuun ja kiillotukseen sekä niiden sisätilojen puhdistukseen.

Myös KUNGS-tuotteiden kotimaisuusaste on vahva, ja merkittävä osa tuotteista kantaakin kotimaisesta alkuperästä kertovaa Avainlipputunnusta.

Lundia Oy

Lundia-logo

Lundia Oy  on kotimainen kalustevalmistaja, joka keskittyy kestävien ja ekologisten sisustusratkaisuiden luomiseen. Lundiaa on suunniteltu ja valmistettu Suomessa vuodesta 1949.

Lundian tuotteet on tehty kestämään aikaa sekä laadultaan että muotoilultaan. Kertakäyttöisyyden vastakohtana Lundia tarjoaa aitoa ja kestävää kehitystä, tuotteita jotka elävät ja kasvavat yhdessä ihmisen kanssa.

Rörets Industrier Ab

Rörets-logo

Rörets Industrier Ab on Pohjoismaiden suurin silityslautojen, silityslaudanpäällisten ja säilytystuotteiden valmistaja. Yhtiön päätuotteisiin kuuluvat myös pyykin kuivaustelineet ja vaatteiden tuuletustelineet. Röretsin toiminta perustuu vahvaan asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen sekä omaan tehokkaaseen tuotantoon. Suomen markkinoilla Rörets-tuotteet on liitetty osaksi SINI-tuoteperhettä.