Pölypussit ja suodattimet

Mikrokuidusta valmistettu imurin pölypussi tarjoaa parhaan suodatuksen kotipölyn imuroinnissa. Se on ominaisuuksiltaan ylivoimainen paperiseen pölypussiin verrattuna: mikrokuitupölypussi vetää pölyä jopa puolet enemmän ja suodattaa poistoilman viisi kertaa tehokkaammin.

SINI pölynimurinpussit ovat Suomessa Kesälahdella valmistettuja kotimaisia avainlipputuotteita. Pölypussit ovat korkealaatuisia ja sopivat varmasti imuriisi. Valikoimistamme löydät pölypussin yli 10 000 imurimalliin.

Kotimaiset SINI-pölypussit saat tilattua kotiisi nyt vaivattomammin kuin koskaan! Meiltä löytyy pölynimuripussi yli 10 000 imuriin. Pölypussit on valmistettu laadukkaasta mikrokuidusta ja niille on myönnetty avainlipputunnus.

Valitse imurisi merkki ja malli, laita ostoskoriin. Postitamme pölypussit Kokemäen-logistiikkakeskuksestamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ostaminen on edullista ja helppoa! 10 euron pölypussierä sisältää 4 laadukasta imurinpussia. Yksi neljän kappaleen erä toimitetaan kirjelähetyksenä – postikuluitta!

Valitse imurillesi pölypussi

Valitse merkki

Valitse malli