Sertifikaatit

Kokemäellä sijaitsevalle Sinituote Oy:n tehtaalle on myönnetty kolme tuotannolle tärkeää sertifikaattia: ISO 9001:2015 Laatujärjestelmäsertifikaatti, ISO 14001:2015 Ympäristösertifikaatti sekä ISO 22000:2005 Elintarviketurvallisuussertifikaatti.

Sinituote on saanut tunnustuksen pitkäjänteisestä laadunkehittämisestä, kun yrityksen laatujärjestelmälle myönnettiin ISO 9001-sertifikaatti. Sertifikaatilla voidaan osoittaa, että palvelut, johtamisjärjestelmät ja työntekijöiden osaaminen vastaavat kansainvälisiä vaatimuksia ja yritys toimii asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti on maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli, joka auttaa organisaatioita parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa ja osoittamaan ympäristöasioidensa hyvää hoitoa.

ISO 22000:2005 sertifikaatti puolestaan osoittaa, että tuotantolaitoksen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä täyttää standardin vaatimukset.

ISO sertifikaatti on kolmannen osapuolen antama pätevä todiste, joka osoittaa yrityksen tekevän jatkuvasti töitä laadun, turvallisuuden, kestävän kehityksen sekä toiminta-ja toimitusvarmuuden puolesta. Sertifikaatit myönsi Inspecta Sertifiointi Oy, joka on Suomen markkinajohtaja johtamisjärjestelmien sertifioinnissa.