Sertifikaatit

Kokemäellä ja Akaassa sijaitseville Sinituote Oy:n tehtaille on myönnetty kaksi tuotannolle tärkeää sertifikaattia: ISO 9001:2015 Laatujärjestelmäsertifikaatti ja ISO 14001:2015 Ympäristösertifikaatti.

Sinituote on saanut tunnustuksen pitkäjänteisestä laadunkehittämisestä, kun yrityksen laatujärjestelmälle myönnettiin ISO 9001-sertifikaatti. Sertifikaatilla voidaan osoittaa, että palvelut, johtamisjärjestelmät ja työntekijöiden osaaminen vastaavat kansainvälisiä vaatimuksia ja yritys toimii asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti on maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli, joka auttaa organisaatioita parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa ja osoittamaan ympäristöasioidensa hyvää hoitoa.

ISO sertifikaatti on kolmannen osapuolen myöntämä pätevä todiste, joka osoittaa yrityksen tekevän jatkuvasti töitä laadun, turvallisuuden, kestävän kehityksen sekä toiminta-ja toimitusvarmuuden puolesta. Sertifikaatit myönsi Inspecta Sertifiointi Oy, joka on Suomen markkinajohtaja johtamisjärjestelmien sertifioinnissa.