Siivoussooda

Siivoussooda on ekologinen, tehokas ja monipuolinen ihmeaine tahranpoistoon ja siivoukseen. Lisäksi se raikastaa ja poistaa ikäviä hajuja.

Siivoussoodaa voi ripotella pinnoille sellaisenaan ja pyyhkiä tai imuroida pois. Siivoussoodaa voi käyttää hajunpoistajana ja sillä voi poistaa tahroja. Siivoussoodan käytössä vain mielikuvitus on rajana! Yksi aine sopii moneen eri käyttötarkoitukseen.

Siivous ja tahrojen poisto siivoussoodalla

Kokeile siivoussoodaa keittiön, kylpyhuoneen ja wc:n siivouksessa. Siivoussoodalla saat puhdistettua pinttyneetkin liat, poistettua hajut ja tahrat luontoa kuormittamatta. Ripottele kuivaa soodajauhetta kostealle mikrokuituliinalle ja pyyhi pinnat. Kovaan likaan anna siivoussoodan ja lämpimän veden pehmittää tahraa vartin ajan ja hankaa sienellä puhtaaksi.

Hajunpoisto siivoussoodalla

Siivoussooda on helppokäyttöinen tapa raikastaa matot tai haiseva pyykinpesukone. Siivoussooda raikastaa ja poistaa ikäviä hajuja myös jääkaapista, roska-astioista ja tekstiileistä. Ripottele siivoussoodaa sohvalle, matolle tai auton penkille, annan vaikuttaa parin tunnin ajan ja imuroi pois. Ripottele siivoussoodaa roska-astian pohjalle ennen roskapussin laittoa tai kissanhiekkalaatikkoon kissanhiekan alle. Voit laittaa siivoussoodaa astiassa jääkaappiin poistamaan hajuja. Ripottele siivoussoodaa kenkiin, annan vaikuttaa yön yli ja kopistele pois. Ripottele siivoussoodaa suoraan pahanhajuiseen pyykinkoneeseen ja pese kone tyhjänä.