Tehokasta puhdistusainetta tabletista

Hei hei, muoviroska! Tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla ja Joutsenmerkityillä SINI puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

SINI Puhdistusaineisiin kuuluu nyt viisi erilaista raikkaan tuoksuista puhdistusainetablettia: greipiltä tuoksuva pH-arvoltaan neutraali yleispuhdistusaine, emäksinen sitruunantuoksuinen keittiöpintojen puhdistusaine, hapan laventelin tuoksuinen kylppärin puhdistaja, merellinen pH-arvoltaan neutraali ikkunanpuhdistusaine sekä eucalyptukselta tuoksuva ja valkaiseva WC-puhdistusaine.

Lisäksi valikoimistamme löytyvät nyt myös hajusteettomat puhdistusainetabletit keittiöön, kylppäriin ja kodin yleispuhdistukseen.

Lue lisää: Usein kysyttyjä kysymyksiä tableteista

SINI-puhdistusaineen valmistus tabletista on helppoa!

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti.
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta vähintään 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous! Laita suutin off-asentoon säilytyksen ajaksi.

 

Ekologista ja ihanaa siivousta!

SINI puhdistusainetabletit valmistetaan hiilineutraalisti Sinituotteen tehtaalla Kokemäellä. Kuljetusmatka tehtaalta kauppoihin ja suomalaisiin koteihin on lyhyt. Puhdistusainetablettien ainesosat on tiivistetty pieneen kokoon ja puhdistavat ainesosat ovat tehokkaita. SINI puhdistusainetabletit ovat biohajoavia, vegaaneja, joutsenmerkittyjä sekä tehokkaita lialle!