Tehokasta puhdistusainetta tabletista

SINI Tabletti mullisti siivouksen! Biohajoavilla ja Joutsenmerkityillä SINI Puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja! Täytä kaunis kestopullo vedellä, pudota tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

SINI Puhdistusaineisiin kuuluu nyt kuusi erilaista raikkaan tuoksuista puhdistusainetablettia: greipiltä tuoksuva pH-arvoltaan neutraali yleispuhdistusaine, emäksinen sitruunantuoksuinen keittiöpintojen puhdistusaine, hapan laventelin tuoksuinen kylppärin puhdistaja, merellinen pH-arvoltaan neutraali ikkunanpuhdistusaine sekä eucalyptukselta tuoksuva ja valkaiseva WC-puhdistusaine. Lisäksi tabletista voi valmistaa nyt myös raikkaan omenan tuoksuista käsitiskiainetta.

Iloa ja väriä siivoukseen – myös hajusteettomasti!

Ovatko hajusteettomat puhdistusaineet sinun juttusi? Kaikista puhdistusaineesta on saatavilla myös hajusteeton vaihtoehto. Tutustu hajusteettomaan keittiö-, kylppäri-, yleis-, ikkuna- ja wc-puhdistusaineeseen.

SINI Puhdistusaineen valmistus tabletista on helppoa

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti.
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta vähintään 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous! Laita suutin off-asentoon säilytyksen ajaksi.

 

Pieni tabletti – suuri teho!

SINI Puhdistusainetabletit valmistetaan hiilineutraalisti Sinituotteen tehtaalla Kokemäellä. Kuljetusmatka tehtaalta kauppoihin ja suomalaisiin koteihin on lyhyt. Pieni tabletti on täynnä tehokkaita ainesosia, joiden avulla pinnat puhdistuvat helposti ja ilman turhia kemikaaleja. SINI Puhdistusainetabletit ovat biohajoavia, vegaaneja, joutsenmerkittyjä sekä tehokkaita lialle!

Viisi erittäin hyvää syytä valita puhdistusainetabletti

  1. Puhdistusainetableteillemme on myönnetty Joutsenmerkki, mikä tarkoittaa, että ne ovat ympäristölle ystävällinen vaihtoehto. Tämän lisäksi merkki kertoo, että ne ovat vähintään yhtä tehokkaita puhdistajia kuin vastaavat, Joutsenmerkittömät tuotteet.
  2. Puhdistusainetabletit ovat kevyitä ja mahtuvat pieneen tilaan. Kauppakassi kevenee huomattavasti, kun kotiin kantaa painavien pesuainepullojen sijaan pieniä tabletteja. Pienestä koosta on muutakin etua: puhdistusainetablettien kuljetuksen hiilidioksidipäästöt ovat 98,7% pienemmät kuin nestemäisillä puhdistusaineilla!
  3. Laatu on priimaa! Puhdistusainetabletteihin on valittu vain parhaat raaka-aineet. Ne ovat tehokkaita, mutta turvallisia käyttää. SINI Puhdistusainetabletit eivät myöskään sisällä tunnettuja allergeenejä.
  4. Huurretut kestopullot ovat kauniita. Näitä puhdistusaineita ei tarvitse piilotella kaapeissa. Siivouskin maittaa paremmin iloisen värisillä ja hyvän tuoksuisilla puhdistusaineilla. Ehkäpä puhdistusainepulloon tulee myös tartuttua useammin?
  5. Ei tuontitavaraa – SINI Puhdistusainetabletit on valmistettu hiilineutraalisti Suomen Kokemäellä.

 

Haluatko lisätietoa tablettien ainesosista ja käytöstä? Lue lisää: Usein kysyttyjä kysymyksiä tableteista