Yleis puhdistusainetabletti täyttöpakkaus – 2 tablettia

(8 tuotearviota)

4,90 

Raikkaalta greipiltä miedosti tuoksuvalla, ph-arvoltaan neutraalilla yleispuhdistusaineella puhdistat kodin yleiset pinnat tehokkaasti.
Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää yhteensä kaksi pulloa puhdistusainetta.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7003NL

EAN: 6423800070037, UFI: A8DM-X04T-K00K-7YG5

Käyttöohje

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä:

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500 ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta, kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous.
4. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi mikrokuituliinalla.
5. HUOM! Laita suutin STOP-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi. Kuivaa tarvittaessa. Ei sovellu messinki-, marmori- tai kuparipinnoille. Älä käytä LCD- ja plasmanäytöille. Puhdistaessasi muunlaisia elektroniikkalaitteita noudata aina laitevalmistajan ohjeita. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Säilytyksen aikana värjäymien ehkäisemiseksi käytä pullon alla suojaa ja varmista, että pistooli on aina STOP asennossa, kun pulloa ei käytetä. Varmista, että tabletti on kunnolla liuennut ennen pullon sulkemista ja pyyhi roiskeet, valumat ja pullon pohja ennen kuin pesuaine pääsee kuivumaan pinnalle.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo , neutraali

Ainesosat: Natriumkarbonaatti, sitruunahappo, natriumlauryylisulfaatti, natriumbikarbonaatti, natriummetyyli kokoyylitauraatti, natriumbentsoaatti, metyyliglysiinidietikkahapon trinatriumsuola, väri, hajuste. 

Koko

Tabletin koko – n. 4 g

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

Varoitukset

Varoitusmerkki GHS07 ilmaisee terveydelle tai otsonikerrokselle vaarallisia aineita. Varoitusmerkki GHS05 ilmaisee syövyttäviä aineita.

 

 

VAARA

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.

8 arviota tuotteelle

Yleis puhdistusainetabletti täyttöpakkaus – 2 tablettia

 1. RiittaK

  Paljon melua turhasta. Tuote on niin mietoa, ettei todellakaan tule puhtaan tuntua. Eikä yhtään tuoksua. Olen kokeillut jo kaikkia lajeja. Pullot on kyllä tukusia, jotka voi täyttää jollain laadukkaammalla tuotteella. Ei jatkoon minun kodissani.

 2. Ruby

  Tykkään, hyvä Sini!

 3. Gabriella Söderholm

  Idea vähentää muovijätettä on hyvä. Kiinnostaisi tietää kuinka monta suihkausta pullo kestää ennenkuin pitää uusia koko setti? Miksi täyttöpakkauksessa on vain kaksi kallista tablettia? Samalla hinnalla kun saa halvempaa pesuainetta monta pulloa.

  • Maiju

   Pullon pitäisi kestää käytössä useampia täyttökertoja, mutta tietystikkään mikään tuote ei ole ikuinen. Tabletit eivät ole markkinoiden halvimpia, mutta olemme ylpeitä siitä, että pystymme pitämään tuotantomme Suomessa ja huomioimaan kestävää kehitystä tuotteissamme.

 4. TIMO PÄIVINEN

  hyva kayttaa tabletti on hyva keksinto olen erittain tyytyvainen

 5. Pasi

  Kaikki miettivät vain lopputuotetta, entäs valmistus.
  Uudet laitteet ovat käärittyinä muoviin yms ja sitä todellakin on enemmän kuin pari kiloa/metriä.
  Pelkän uuden linjaston rakentaminen tuottaa jätettä ja saastetta uskomattoman määrän.
  P.s. yleensäkkin Sinin suihkepullot ovat olleet ns. Kiinan laatua. Hajoaa puolessa vuodessa

  • Maiju

   On totta, että tuotantolaitteiden valmistus voi tuottaa jätettä ja saasteita. Sinituotteen ajatuksena on kuitenkin jatkuvasti kehittää tuotantoaan niin, että jatkossakin työllistämme Suomessa ja näin ollen vältämme pitkien kuljetusmatkojen aiheuttamat päästöt. Puhdistusainetabletit ovat tyhjän kevyen pullon kera paljon kevyempiä kuljettaa kuin valmiit liuokset pulloissa. Sinituotteen tehtaan tuotanto on täysin hiilineutraalia eli myös puhdistusainetabletit valmistuvat Kokemäen tehtaallamme hiilineutraalisti. Sinituotteen ideologiassa on ylipäänsä korostunut vaihto- ja varaosat, joita on saatavilla lähes kaikkiin tuotteisiin. Tällöin minimoidaan jätteen määrää, kun vain kulunut osa voidaan vaihtaa. Ikävä kuulla, että sinulla on suihkepullostamme huono kokemus. Tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu, jolloin aina kannattaa olla tuotevirheestä yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

 6. Emma

  Hei,

  Mainostatte tuotetta ekologisempana, “Ei turhaa muoviroskaa”. Silti kaksi pientä tablettia on pakattu turhan suureen pakkaukseen kyseistä tuotetta varten.

  • Maiju

   On totta, että puhdistusainetablettien pahvipakkaus on suurempi kuin kaksi pientä tablettia. Kun tuote myydään kaupan hyllyssä, on sillä oltava pakkaus, jonka saa helposti hyllytettyä ja se pysyy paikallansa. Tämä aiheuttaa pakkaukselle tiettyjä vaatimuksia. Puhdistusaineissa on lisäksi tärkeitä tietoja, jotka on lain ja mm. Joutsenmerkin vaatimusten mukaan tuotava esille myyntipakkauksessa, jolloin nämä tiedot vaativat tilaa. Pakkausmateriaali on kierrätettävää pahvia ja vain tabletti on muoviblisterin sisällä, jotta se säilyy hyvänä ja muuttumattomana myös kuljetusolosuhteissa.

 7. Harri Tenhola

  Pelkkien tablettien hankkiminen kohtalaisen vaikeaa ellei mahdotonta

  • Maiju

   Heippa! Tabletteja pitäisi löytyä kyllä lähes kaikista hyvin varustelluista kaupoista, esim. K-kaupat, Prismat, Tokmanni jne. Mutta tokihan täältä meidän omasta verkkokaupastamme löytyy myös. 🙂

 8. Merja

  Todella hyvä yhdistelmä. Vähentää muovin kulutusta, tabletit kevyet kantaa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet