Tiskiaine puhdistusainetabletti täyttöpakkaus – 2 tablettia

4,90 

Pirteä omenantuoksuinen käsitiskiaine poistaa tehokkaasti pinttyneet ruokatahrat ja rasvalian tiskistä. Tehokas rasvalle – hellä käsille ja luonnolle. Riittoisa ja kätevä tiskiainesuihke vaahtosuuttimella. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää yhteensä kaksi pulloa puhdistusainetta.

  • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
  • Biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
  • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
  • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7004

EAN: 6423800070044, UFI: 3ADM-E0U6-W003-WA27

Käyttöohje

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä:

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous.
4. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle. Harjaa astia puhtaaksi ja huuhtele.
5. HUOM! Laita suutin STOP-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja harjaa astia puhtaaksi tiskiharjalla tai sienellä ja huuhtele. Ei sovellu messinki-, valurauta- tai kupariastioille. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla. 

Säilytyksen aikana värjäymien ehkäisemiseksi käytä pullon alla suojaa ja varmista, että pistooli on aina STOP asennossa, kun pulloa ei käytetä. Varmista, että tabletti on kunnolla liuennut ennen pullon sulkemista ja pyyhi roiskeet, valumat ja pullon pohja ennen kuin pesuaine pääsee kuivumaan pinnalle.

 

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo , neutraali

Ainesosat: Sitruunahappo, natriumkarbonaatti, natriumbikarbonaatti, natriumlauryylisulfaatti, natriummetyyli kokoyylitauraatti, natrium C10-13 alkyylibentseenisulfonaatti, natriumbentsoaatti, metyyliglysiinidietikkahapon trinatriumsuola, väri, hajuste.

Koko

Tabletin koko – n. 4 g

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää. Valmistettu hiilineutraalisti.

Varoitukset

Varoitusmerkki GHS07 ilmaisee terveydelle tai otsonikerrokselle vaarallisia aineita. Varoitusmerkki GHS05 ilmaisee syövyttäviä aineita.

 

 

VAARA

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet