Tehosekoittimen peseminen

SINI Sporttipulloharjan pitkät ja koko pyöreässä harjan päässä olevat harjakset puhdistavat blenderin tehokkaasti myös terän alta eikä terää tarvitse jokaisen käytön jälkeen purkaa osiin.

Tehosekoittimen käyttäminen on helppoa ja nopeaa, mutta innostus sen käyttämiseen saattaa laantua, jos kokee hankalanmuotoisen astian tiskaamisen vaivalloiseksi ja ikäväksi puuhaksi. Muutamalla niksillä blenderin peseminen helpottuu, ja pian huomaat surauttavasi terveellisiä smoothieita päivittäin.

Huuhtele blenderi mahdollisimman pian käytön jälkeen lämpimällä vedellä: valuta kuumaa vettä hanasta pienellä paineella reunoja pitkin, jolloin suurimmat ruokajäämät irtoavat veden paineen avulla. Laita astiaan kuumaa vettä ja pari pisaraa astianpesuainetta. Pese blenderi pohjaa myöten SINI-Sporttipulloharjalla – myös terän alta. Lopuksi vielä huuhtele astia kuumalla vedellä ja laita nurin päin kuivumaan.

Tehosekoittimen puhdistaminen juoksevan veden alla on helppoa, jos sen muistaa tehdä heti, kun sitä on tarvinnut. Joskus kuitenkin käytön ja puhdistamisen välissä voi vierähtää aikaa, jolloin lika saattaa jämähtää kiinni. Tällöin astia kannattaa täyttää kuumalla vedellä ja pienellä määrällä astianpesuainetta, antaa liota hetki ja pestä vasta sitten.

Tehosekoittimen terä puhtaaksi

Blenderin terä on kovassa käytössä jauhaessaan kaikki ainekset pehmeäksi soseeksi. Ruoka-aineet saattavat usein jämähtää terään kiinni ja niiden peseminen voi olla hankalaa. Etenkin marjojen kuoret jämähtävät usein terään kiinni.

SINI Sporttipulloharjan pitkät ja koko pyöreässä harjan päässä olevat harjakset puhdistavat astian tehokkaasti myös terän alta eikä terää tarvitse jokaisen käytön jälkeen purkaa osiin. Kaikista malleista terää ei ole edes mahdollista irrottaa.

Kuivuneen smoothien peseminen juomapullosta

Terveellinen smoothie on kätevää ottaa mukaan töihin tai antaa lapselle evääksi juomapullossa. Näissä tapauksissa pulloa ei ole aina mahdollista esihuuhdella heti käytön jälkeen, joten smoothie saattaa kuivua pulloon ja kuivuneen lian irrottaminen voi olla haastavaa. SINI Sporttipulloharja on tehokas kuivuneenkin lian pesemiseen eväspulloista tuuhean harjaspäänsä ansiosta. Pyöreä nailonharjas ulottuu hyvin pullon joka sopukkaan ja napakat harjakset irrottavat päivän aikana kuivuneet smoothien jäämät tehokkaasti.

SINI Sporttipulloharja on kätevä myös juomapullon pesemisessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *