Näin pidät tiskialtaan viemärin vetävänä

SINI -tiskialtaan sihti
Tiskialtaan sihti on helppo asentaa ja vaihtaa.

Tiskialtaan sihti helpottaa keittiön pesualtaan puhtaanapitoa. Sihti kerää roskat ja ruuantähteet. Tiskialtaan sihti on hygieeninen, helppo käyttää ja vaihtaa. Iso tiskialtaan sihti sopii yleisempiin 9 cm pohjaventtiilillä varustettuihin keittiön pesualtaisiin. Pieni sihti sopii 5 cm venttiileihin.

Pesualtaan pohjaventtiiliin kertyy helposti biojätettä, jonka puhdistaminen on epämiellyttävää. Pesualtaan sihti on kätevä apuväline, joka auttaa pitämään venttiilin puhtaana ja viemärin vetävänä.

Sihti on niin ohut, että pesuvesi huuhtoutuu sen sisään esteittä. Leveä reunus kerää jätettä ja estää roskien putoamisen viemärinaukkoon. Sihti kiinnittyy itsestään märkää pesuallasta vasten ja pysyy lujasti kiinni. Sihdin vaihtaminen on helppoa ja hygieenistä sen reunassa olevan sormikolon ansiosta.

Sihti on valmistettu kierrätettävästä muovista ja sen vaihtoväli on käytöstä riippuen noin 1–2 viikkoa.

Kommentit:

  1. Itse pidän tuollaista sihtiä. Se on helppo puhdistaa kaikista roskista. Näin ei ainakaan viemäri tukkeudu.

  2. Tämä on kyllä paras juttu jonka olen löytänyt sinituotteen tehtaanmyymälästä, ja mistä näitä saisi lisää? Viimeinen menossa! Kätevä tyhjentää kaikki mikä muuten tukkisi viemärin!
    Kokemäelle 50km…

    1. Hei Soili,

      Voitte tilata tuotteen täältä verkkokaupastamme kirjetoimituksella suoraan postilaatikkoonne. Tuotteen voitte myös löytää esimerkiksi Prismoista.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *