Helppo ja ekologinen tiskaus

Tiskikaveri säästää astianpesuainetta ja helpottaa tiskausta.

Tiskauksessa saa helposti kulumaan paljon vettä ja astianpesuainetta. Kokosimme helpot ohjeet, miten tehdä tiskaamisesta helppoa, hauskaa ja luontoystävällistä.

Oletko miettinyt, kuinka tiskaamisessa pääsisi hieman vähemmällä vaivalla? Tiskaamisen ei tarvitse olla ikävää, vaan valitsemalla itselle paremmin sopivat menetelmät ja tuotteet voi tiskauksestakin tehdä hauskaa. Likaiset astiat kannattaa pestä heti. Näin pääset itsekin helpommalla, kun lika ei jämähdä kiinni astioihin. Vaikka sinulla olisi astianpesukone, jotkin astiat eivät kestä konepesua.

Tiskaamista kannattaa ajatella myös ekologiselta kannalta. Astioiden pesussa kuluu helposti runsaasti vettä ja sähköä. Tiskaamiseen on myös saatavilla täysin luonnollisia astianpesuaineita, jotka eivät kuormita luontoa ja vesistöjä. Ne ovat hellävaraisia myös käsille. Tiskaamiseen voi osallistua koko perhe – ekologiset astianpesuaineet ovat turvallisia myös lapsiperheen käyttöön.

Ole Hyvä -puhdistusaineet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain luonnon omia raaka-aineita.

Kevään poikkeusolojen ajaksi toimme asiakkaidemme toiveesta verkkokauppaamme kotimaiset Ole Hyvä -astianpesuaineet. Haluamme näin helpottaa arkea ja nopeuttaa kaupassakäyntiä, kun keittiön siivousvälineet ja puhdistusaineet saa tilattua samassa paketissa suoraan kotiovelle tai mökille.

Raikkaat ja ekologiset Ole Hyvä -astianpesuaineet tekevät astiat puhtaiksi ja kirkkaiksi luontoa vahingoittamatta – tuotteet ovat täysin biohajoavia. Vegaaniset ja 100 % luonnonmukaiset pesuaineet ovat myös ihoystävällisiä. Hajusteettoman vaihtoehdon lisäksi saatavana on ihana eukalyptys ja virkistävä veriappelsiini. Puhtauden tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä.

Ole hyvä puhdistusaineet sopivat myös mökille

Tunnelma on tärkeää, myös tiskatessa. Kesällä mökki- ja kesäkeittiössä käsin tiskaaminen on mukavaa hommaa ja samalla saa olla ulkona. Ekologiset Ole Hyvä -astianpesuaineet tuovat kesäisen tuoksun myös kaupunkikeittiöön. Mökkiolosuhteissa pesuveden voi kataa suoraan maahan, josta pesuaine imeytyy ja hajoaa, mutta ei mielellään suoraan veteen. Tuotteet sopivat hyvin myös tuliaiseksi ja käytännölliseksi lahjaksi.

Tiskiharja kierrätysmuovia

Kierrätysmuovista valmistetut SINI-tiskiharjat ja vaihtopäät ovat ekologinen vaihtoehto keittiöön. Ne ovat vähentäneet muovijätettä kaatopaikoilta jo kolmen jumbojetillisen verran – yli 450 tonnia muovijätettä vähemmän. Tiskiharjankin valinnalla on siis väliä. Jokainen meistä voi tehdä vastuullisen valinnan ja valita kotimaisen, kierrätysmuovista valmistetun tiskiharjan. Jatkossa vaihdat tiskiharjaan vain vaihtopään.

Lue lisää: Milloin on aika vaihtaa tiskiharja?

Tiskikaveri nopeuttaa tiskausta

Moni meistä annostelee astianpesuainetta liikaa, mikä ei ole ympäristön kannalta suositeltavaa. Jos sinulla on tapana lorauttaa astianpesuainetta purkista turhan runsaasti, kannattaa kokeilla tiskikaveria. Pöydällä säilytettävä tiskikaveri säästää astianpesuainetta. Lisäksi näkyvillä ja helposti saatavilla oleva tiskikaveri kannustaa tarttumaan tiskaukseen heti.

Lue lisää: Uusi helppo tapa tiskata – ota avuksi tiskikaveri

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *