SINI 30 vuotta

SINI 30 vuotta -kampan­ja­tuot­teet

SINIn 30-vuotisjuhlan kunniaksi suositut siivoustuotteet ovat saatavilla upeissa juhlaväreissä. Löydät erikoisväriset kampanjatuotteet hyvin varustelluista kaupoista.

Rikkasetti, 30 vuoden laatutakuu

 

 

 

 

 

 

Rikkasetti sisältää pitkävartisen lakaisuharjan ja tukevan teräksisen rikkalapion, joissa on ergonominen muotoilu ja pitkä varsi. Rikkalapio pysyy tukevasti pystyssä ja siinä on tilava rikkapesä. Rikkalapion pehmeä kumireunus helpottaa roskien ja pölyn keräämistä. Rikkasetti ei sähköisty, joten se on helppo tyhjentää ja puhdistaa pölystä. Kampanjaväreinä rikkasetissä on kupari, hopea ja valkoinne. SINI 30 vuotta -juhlavuoden kunniaksi myönnämme näille erikoisvärisille rikkaseteille 30 vuoden laatutakuun.

Lasikuituvarsi, 30 vuoden laatutakuu ja Monitoimimoppirunko

 

 

 

 

 

 

Lasikuituvarsi on SINI 30 vuotta -kampanjassa saanut valkoisen värin ja myös sille myönnämme 30 vuoden laatutakuun. Lasikuituvarsi on 140 cm pitkä kevyt ja kestävä varsi, joka sopii kaikkiin SINI-järjestelmän tuotteisiin.

Monitoimimopissa on juhlaväreinä kupari-valkoinen ja hopea-valkoinen. Monitoimimoppi on tehokas monitoimiväline kodin kaikkien lattiapintojen puhdistukseen. Monitoimimopin runkoon valitaan sopiva moppi tai liina monitoimimopin vaihto-osista.

Wc-harja reunusharjalla, juhlavärit kupari, hopea, valkoinen

 

 

 

 

 

 

Pitkävartinen WC-harja on varustettu reunusharjalla, jolla on kätevä puhdistaa WC-istuimen reunat. Yksipuolisen harjastuksen vuoksi SINI WC-harja ylettyy syvemmälle kuin tavanomainen pyöreä WC-harja. Harjassa on helposti vaihdettava harjaosa.

Teräväkuivain

Teräväkuivain on tehokas väline pesuhuoneen lattioiden ja seinien kuivaamiseen. Kuivaimen nivel helpottaa työskentelyä ahtaissakin tiloissa, ja se taipuu myös kalusteiden alle. Teräväkuivain sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin.