Takuuehdot SINI ja KUNGS

Kaikilla SINI-siivousvälineillä ja -vaatehuollon tuotteilla sekä KUNGS-autonhoitotuotteilla on vähintään vuoden takuu. Osalle tuotteistamme myönnämme viiden tai kolmen vuoden takuun. Takuun alaiset tuotteet on merkitty sinituote.fi-sivustolla tuotesivulla alla näkyvillä symboleilla.

Viiden vuoden takuuSinituotteen kolmen vuoden takuu

Takuuehdot

Takuu koskee valmistus- tai materiaalivirheestä aiheutunutta tuotteen vikaa. Materiaali-ja valmistusvirhe ilmenee usein tuotetta tarkasteltaessa tai ensimmäisten käyttökertojen jälkeen.

Takuu kattaa tuotteen korjaamisen, viallisen osan vaihtamisen tai tuotteen vaihtamisen uuteen. Sinituote voi harkintansa mukaan tarjota tilalle korvaavan tuotteen. Tuotteen tai osan vaihtaminen uuteen takuun voimassaoloaikana ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa.

Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä ja takuu tulee osoittaa ostokuitilla tai takuutodistuksella. Takuu koskee Suomessa myytyjä tuotteita.

Takuu edellyttää, että tuotetta on käytetty siihen käyttötarkoitukseen, johon tuote on suunniteltu ja sitä huolletaan hoito-ohjeiden mukaisesti. Takuu ei koske vikoja, jotka ovat syntyneet normaalista kulumisesta, tuotteen huolimattomasta ja virheellisestä käytöstä, Sinituotteen suositusten vastaisesta käytöstä ja väärästä säilytyksestä.

Takuu ei korvaa tuotteen rikkoutumisesta aiheutunutta mielipahaa.

Kuluttajan tulee ilmoittaa tuotteen mahdollisesta virheestä mahdollisimman pian virheen havaitsemisesta Sinituotteen asiakaspalveluun:
palautelomakkeella tai sähköpostitse sinituote@sinituote.fi

Reklamaation käsittelyn nopeuttamiseksi liitä viestiisi mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta, ota tuotteesta ja rikkoutuneesta kohdasta kuva, liitä mukaan ostokuitti tai takuutodistus ja yhteystietosi. Saat ohjeet takuuprosessin etenemisestä.