Roosa nauha

Roosa nauha on Sinituotteen tärkein vuosittainen hyväntekeväisyyskohde. Olemme olleet mukana Roosa nauha -keräyksessä vuodesta 2010 lähtien. 

Syöpäsäätiön Roosa nauha on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyyskeräyksistä. Sinituote on tehnyt Roosa nauha -yhteistyötä jo 14 vuoden ajan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme lahjoittaneet keräykseen jo yli 500 000 euroa.

Lokakuu on muodostunut Roosa nauha -kuukaudeksi ja Sinituotteen kodin- ja autonhoitoon liittyviä kampanjatuotteita osataan jo odottaa. Sinituote osallistuu Roosa nauha -keräykseen kampanjatuotteilla, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Lahjoitusosuus on ilmoitettu jokaisessa tuotteessa. Vaaleanpunaisen värin ja Roosa-rusettikuosin lisäksi tuotevalikoimassa on myös usein myös hillittyä harmaata ja valkoista.

Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla Roosa nauhan tai keräystuotteita tai lahjoittamalla suoraan keräykseen. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Roosa nauhalle tehdyistä lahjoituksista ja nauhojen myyntituotoista hyötyvät yhä useammat suomalaiset, niin naiset kuin miehetkin.