Roosa nauha

Vuonna 2019 olimme mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä jo kymmenettä kertaa! Roosa nauha -keräyksellä tuetaan syöpätutkimusta sekä syöpäpotilaita ja heidän läheisiään. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja se koskettaa meitä kaikkia. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 700 naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Rintasyöpäsyöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä. Kiitos asiakkaillemme Roosa nauha -keräykseen osallistumisesta.

Siivousvälineillä, harjoilla, lumiharjoilla ja heijastimilla voi auttaa

Sinituote osallistuu Roosa nauha -keräykseen kampanjatuotteilla, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Lahjoitusosuus on ilmoitettu jokaisessa tuotteessa. Mukana keräyksessä on joukko laadukkaita SINI-siivousvälineitä sekä KUNGS-lumiharjoja ja -heijastimia. Vaaleanpunaisen värin ja Roosa-rusettikuosin lisäksi tuotevalikoimassa on myös hillittyä harmaata.

Lokakuu on muodostunut Roosa nauha -kuukaudeksi ja Sinituotteen kodin- ja autonhoitoon liittyviä kampanjatuotteita osataan jo odottaa. Kyselyitä Roosa nauha -tuotteista tulee kuluttajilta pitkin vuotta. Tervetuloa mukaan jälleen ensi vuonna!