Pikasiivous – helppoa ja nopeaa siivousta!

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Ja niin pitääkin! Uudet pikasiivousliinat ja -mopit helpottavat siivousta kiireisessä arjessa ja tekevät keittiön, wc:n ja kodin muiden tilojen päivittäisestä siivouksesta helppoa, nopeaa ja hygienistä. Uuteen SINI-sarjaan kuuluvat heti valmiit kosteat ja hajusteettomat pikasiivousliinat ja moppiliinat sekä kuivat pikasiivousliinat ja kertakäyttömopit.

Siivoustottumukset ovat muuttuneet ja yhä useampi meistä haluaa perinteisen viikkosiivouksen lisäksi pitää kodin puhtaana tarpeen mukaan tehtävällä nopealla pikasiivouksella. Pikasiivousliinat sopivat kodin kaikille pinnoille, keittiön ruoka- ja rasvatahroille ja WC:n hygieeniseen puhdistukseen. Heti valmiit mopit helpottavat ja nopeuttavat roiskeiden, ruokatahrojen, kurajälkien ja lemmikkien sotkujen pyyhkimistä kodin erilaisilta lattiapinnoilta.

Pikasiivousta harrastavan ei kannata olla huolissaan ympäristön kuormittumisesta, sillä pikasiivousliinat ovat 100 % kompostoituvasta materiaalista valmistettuja. Liinoja ei tarvitse pestä, joten uusi puhdas liina on käyttövalmiina aina ilman vesipesua. Hajusteettomat liinat eivät myöskään kuormita ympäristön kemikaalipäästöjä, ja ne ovat hellävaraisia käsitellä. SINI hajusteettomat pikasiivousliinat ovat reilun kokoisia, kestäviä, kovassa käytössä testattuja, taatusti tehokkaita ja koko perheelle sopivia. Heitä lika pois!