Sinillä on siivous sujunut jo 35 vuotta

Harva yritys Suomessa voi sanoa olevansa yhtä tunnettu ja rakastettu kuin SINI. “Sinillä siivous sujuu” on jokaiselle suomalaiselle tuttu sutkautus. SINIn siivousvälineitä löytyykin todennäköisesti lähes jokaisen suomalaisen kodista. Moni moppi on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tänä vuonna juhlistamme jo 35. ikävuottamme!

35-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tuomme kauppojen hyllyille erityisiä juhlavuoden tuotteita. Lisäksi järjestämme upean juhla-arvonnan, jonka pääpalkintona on hieno Helkaman sähköpyörä (arvo 2549,00 €). Pääpalkinnon lisäksi arvomme kymmenen tuotepakettia (yhden paketin arvo 100 €).

Arvontaan voi osallistua 1.-17.9.2023.

Lue lisää arvonnasta ja tutustu arvonnan sääntöihin.

Osallistumisaika arvontaan on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Tarinamme

Tarinamme alkaa vuodesta 1988, jolloin Brotheruksen perhe osti Sini-Tuote Oy:n. Alun perin 1940-luvulla perustettu yritys sai tuolloin uuden suunnan. Sinituotteesta tuli perheyritys, jonka arvomaailma perustuu laadukkaisiin, pitkäikäisiin ja monikäyttöisiin siivousvälineisiin.

Ilkka Brotherus luotsasi yritystä menestyksekkäästi eteenpäin aina vuoteen 2018 saakka, jolloin Sinituote Oy siirtyi seuraavan sukupolven johdettavaksi. Johanna Hamro-Drotz on jatkanut toimitusjohtajana isänsä jalanjäljissä ja jopa kiihdyttänyt tahtia taistelussa muovijätettä vastaan.

“Kasvoin yrittäjyyteen ajatuksella, että yrityksen pitää tuottaa muuta arvoa yhteiskuntaan kuin voittoa omistajilleen. Tämä ajatus ohjaa työtämme joka päivä, kohti kestävämpää tulevaisuutta.”

– Johanna Hamro-Drotz


Johanna Hamro-Drotz on luotsannut Sinituotetta vuodesta 2018. Puhdistusainetabletit ovat merkittävä innovaatio, jotka vähentävät turhan muoviroskan syntymistä.

Vastuullinen suomalainen

Varsi, johon sopivat kaikki moppauspäät. Tiskiharja, johon vaihdetaan vain kuluva osa eli harjapää. Puhdistusaine, joka valmistetaan tabletista kestopulloon. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, joiden avulla maailmasta saadaan puhtaampi. Omaa kotia tai luontoa ei tule kuormittaa turhuuksilla. Uskomme myös, että vastuulliset ja kestävät valinnat eivät ole ainoastaan planeettamme kannalta parhaita – usein kukkarokin kiittää.

“Oman perheyrityksen kohdalla teen kaiken niin oikein kuin se vain on mahdollista. Haluan todistaa, että kestävämpi toimintatapa on mahdollinen – myös arkea helpottavissa kodin tuotteissa – ja jopa taloudellisesti kannattavampaa.”

– Johanna Hamro-Drotz

Valmistamme 80 prosenttia tuotteistamme Suomessa omilla tehtaillamme Kokemäellä ja Akaassa. Molemmat tehtaat ovat täysin hiilineutraaleja. Suomalaisen työn vaaliminen ja työntekijöiden hyvinvointi ovat meille kunnia-asioita. Työntekijöillämme onkin harvinaisen pitkiä, jopa monikymmenvuotisia työuria takanaan ja vaihtuvuus on pientä.

Siivousvälineiden tulee kestää kovaa päivittäistä käyttöä. Siksi muovi on raaka-aineena tärkeä. Pyrimme kuitenkin käyttämään mahdollisimman paljon kierrätettyä muovia. Kierrätysmuovin käytön lisääminen on myös tehokkain keino pienentää tuotteiden valmistuksesta syntyvää hiilijalanjälkeä.

Olemme käyttäneet kierrätysmuovia tuotannostamme vuodesta 1998 lähtien ja teemme aktiivista kehitystyötä, jotta voimme ottaa kierrätysmateriaalin käyttöön yhä useammassa tuotteessamme.

Avain kestävämpään kuluttamiseen on hiilineutraali kiertotalous. Kaiken pitää tapahtua päästöttömästi, uusiutuvaa energiaa käyttäen. Kertakäyttöisyyttä tulee välttää, raaka-aineet kulkevat suljetussa kierrossa, tai ne ovat luonnosta syntyvää ja kompostoituvaa. Meillä on tähän tavoitteeseen vielä matkaa, mutta kuljemme päättäväisesti tätä visiota kohti.

Lisää vastuullisuustyöstämme voit lukea uusimmasta vastuullisuusraportista.