Siisti juttu! -kampanja

Makea musta ja tyylikäs hopea sekä kierrätysmuoviset siivousvälineet = Siisti juttu!

Kaksi vuotta sitten asetimme tavoitteen, että vuonna 2021 käyttämästämme muovista 30% on kierrätysmuovia. Tavoitteet on tehty ylitettäväksi! Jo tänä vuonna 35% käyttämästämme muovin raaka-aineesta on kierrätysmuovia. Kiitos, että kierrätät muoviroskasi ja valitset 100% kierrätysmuovista valmistetun kotimaisen siivousvälineen. WC-harjankin valinnalla on väliä!

Tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät SINI-siivousvälineet saivat ylleen tyylikästä mustaa ja hillittyä harmaata. Kierrätysmuovista valmistetut siivousvälineet ovat lisäksi ekologinen valinta, sillä kierrätysmuovi = 85% vähemmän CO2 päästöjä. Valitsemalla kotimaisen kierrätysmuovista valmistetun SINI-siivousvälineen teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan. Siisti juttu!

WC-harjankin valinnalla on väliä

Tiesitkö, että SINI-vaihtopäätiskiharjat ja vaihdettavat wc-harjan päät ovat vuosien saatossa säästäneet muovijätettä jo kolmen jumbojetillisen verran? SINI-tiskiharjaan vaihdat jatkossa vain uuden vaihtopään. Samoin tyylikkääseen mustaan piilo WC-harjaan, jonka kotelo kätkee harjan sisäänsä, on saatavilla helposti vaihdettava vaihtopää. Mieletön määrä turhaa muovijätettä säästyy päätymästä kaatopaikalle. Tehdään yhdessä parempi maailma yksi harja kerrallaan!

Helppoa ja nopeaa siivousta

Siisti juttu! -kampanjan siivousvälineet nopeuttavat kodin siivousta ja tekevät päivittäisistä kotiaskareista helpompia. Kylppärin siivousta helpottaa musta kaakeliharja, ekologiset 100% kompostoituvasta viskoosista valmistetut kosteat pikasiivousliinat sekä lattiakaivosuodatin ja pikakuivain. Kampanjan ajan on saatavilla myös kätevä rikkasetti ja pyykin kuivausta helpottava Lenni kuivausteline – tyylikkään mustana tottakai!

Siisti juttu! -kampanjaan on koottu valikoima suosikkituotteita. Tutustu kaikkiin kampanjatuotteisiin >>