Siisti juttu! -kampanja

Makea musta ja tyylikäs hopea sekä kierrätysmuoviset siivousvälineet = Siisti juttu!

Kierrätysmuovista hiilineutraalisti valmistetut siivousvälineet ovat ekologinen valinta. Valitsemalla kotimaisen SINI-siivousvälineen teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan.

Miljoona kiloa muoviroskaa vähemmän

Miksi hankkia uudestaan kokonainen harja, kun siihen voi vaihtaa pelkän pään ja näin vähentää turhaa muovin kulutusta. Tällä ajatuksella olemme myyneet vaihtopäällä varustettuja siivousvälineitä jo vuodesta 1998 lähtien. Nyt vaihtopäätuotteet eli tiski- ja wc-harja sekä teippiharjarulla ovat säästäneet turhaa muoviroskaa jo yli miljoonan kilon verran. Se on enemmän kuin 46 miljoonaa kaupan muovikassia.

Kantava ajatuksemme on edistää kestävää kulutusta ja välttää kertakäyttöisyyttä. Tuotteissamme käytetystä muovista jo lähes puolet on kierrätysmuovia. Tavoitteena on, että vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteissamme käytetty muovi on kierrätettyä. Jo nyt esimerkiksi vaihtopäätuotteiden rungot on valmistettu kokonaan kierrätysmuovista.

Oletko sinäkin jo vaihtopääharjan fani? Harjan pään vaihtaminen on helppoa ja mieletön määrä turhaa muovijätettä säästyy päätymästä kaatopaikalle. Vastuullinen ja kestävä valinta on usein myös taloudellisesti kannattavampi. Tehdään yhdessä parempi maailma yksi harja kerrallaan.

Tutustu SINI-vaihtopäätiskiharjaan ja reunusharjalliseen SINI wc-harjaan.

Helppoa ja nopeaa siivousta

Tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät SINI-siivousvälineet saivat ylleen tyylikästä mustaa ja hillittyä harmaata. Kierrätysmuovista hiilineutraalisti valmistetut siivousvälineet ovat ekologinen valinta. Valitsemalla kotimaisen SINI-siivousvälineen teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan. Siisti juttu!

Suosikkituote Nysvärillä puhdistuvat kapeimmatkin kolot ja rakoset. Nysvärin saa nyt myös tyylikkäissä kampanjaväreissä mustana ja harmaana.

Nappaa itsellesi oma Nysväri! >>

Murut ja pölypallerot saavat kyytiä, kun käsien ulottuvilla on SINI Rikkasetti, jonka muoviosat on valmistettu kierrätysmuovista. Kätevä SINI Pikakuivain kuivaa kylppärin lattian hetkessä. Entä oletko kokeillut SINI Pikakuivainta esimerkiksi keittiössä SINI Rikkasetin kaverina? Pikakuivain sopii nimittäin erinomaisesti myös murujen ja muiden roskien siivoamiseen lattialta.

Kodin pinnat puhdistuvat nyt myös hajusteettomasti uusilla puhdistusainetableteilla. Starttipakkauksessa on kaunis kestopullo ja kaksi puhdistusainetablettia eli yhdestä pakkauksesta saa yhteensä kaksi pullollista puhdistusainetta.

Tutustu hajusteettomaan puhdistusainetablettiin >>

 

Tutustu kaikkiin kampanjatuotteisiin >>