Siisti juttu! -kampanja

Makea musta ja tyylikäs hopea sekä kierrätysmuoviset siivousvälineet = Siisti juttu!

Tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät SINI-siivousvälineet saivat ylleen tyylikästä mustaa ja hillittyä harmaata. Kierrätysmuovista hiilineutraalisti valmistetut siivousvälineet ovat ekologinen valinta. Valitsemalla kotimaisen SINI-siivousvälineen teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan. Siisti juttu!

WC-harjankin valinnalla on väliä

Tiesitkö, että SINI-vaihtopäätiskiharjat ja vaihdettavat wc-harjan päät ovat vuosien saatossa säästäneet muovijätettä jo kolmen jumbojetillisen verran? SINI-tiskiharjaan vaihdat jatkossa vain uuden vaihtopään. Samoin tyylikkääseen mustaan piilo WC-harjaan, jonka kotelo kätkee harjan sisäänsä, on saatavilla helposti vaihdettava vaihtopää. Mieletön määrä turhaa muovijätettä säästyy päätymästä kaatopaikalle. Tehdään yhdessä parempi maailma yksi harja kerrallaan!

Helppoa ja nopeaa siivousta

Siisti juttu! -kampanjan siivousvälineet nopeuttavat kodin siivousta ja tekevät päivittäisistä kotiaskareista helpompia. Kylppärin siivousta helpottaa musta kaakeliharja, ekologiset 100% kompostoituvasta viskoosista valmistetut kosteat pikasiivousliinat sekä lattiakaivosuodatin ja pikakuivain.

Siisti juttu! -kampanjaan on koottu valikoima suosikkituotteita. Tutustu kaikkiin kampanjatuotteisiin >>