SINI-monitoimimoppi

Parketti, laminaatti, muovimatto, vinyyli, kaakeli… SINI-monitoimimoppi siivoaa kaikki kodin lattiat. Yhteen moppirunkoon käyvät neljä erilaista mikrokuitu- ja puuvillamoppia sekä viisi erilaista liinaa.

Pese & puhdista

Laattamoppi, laminaattipyyhin, mikrokuituimoppi sekä levymoppi sopivat nihkeä- ja kosteapyyhintään. Kostuta moppi suihkepullolla. Voit kastella mopin myös pesuämpärissä, mutta purista moppi tällöin huolellisesti kuivaksi. Nihkeä- ja kosteapyyhinnän jälkeen lattian tulee kuivua 1–2 minuutissa itsestään. Jos lattia jää märäksi, on vettä käytetty liikaa. Kuivaa tällöin lattia kuivalla mopilla. Puhdista moppi pölystä ja roskista ennen kuin peset sen pyykinpesukoneessa.

Kuivana käytettäessä mopit sopivat irtoroskien ja pölyn keräämiseen. Poista monitoimimopilla keräämäsi roskakasat lattialta SINI-rikkasetillä.

Viimeistele & pyyhi pölyt

Monitoimimoppiin sopivat myös tehokkaat staattisesti latautuneet pölyliinat ja staattiset liinat sekä parafiiniöljyllä nihkeytetty tomuliina. Käytä liinoja monitoimimopin pehmusteen kanssa. Liinat keräävät takuuvarmasti pölyä, vaikka lattia näyttäisi jo puhtaalta. Vaihtoehto imuroinnille!

Pikasiivous helposti ja nopeasti

Aina ei ole aikaa tehdä perusteellista siivousta. Nopeaan ja helppoon siivoukseen sopivat uudet, heti käyttövalmiit kosteat moppiliinat. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Näin hankit SINI-monitoimimopin

Aloita starttisetillä, kuten varren sisältävällä mikrosetillä. Jos kotoasi löytyy jo SINI-varsi, mutta ei monitoimimoppia, valitse tällöin monitoimimoppisetti, joka sisältää pehmusteen ja tomuliinoja. Monitoimimoppirunkoon sopivat osat löydät hyvin varustetuista tavarataloista sekä Sinituotteen verkkokaupasta.

Tutustu videolla SINI-monitoimimopin mikrokuitumoppiin, laminaattipyyhkimeen, laattamoppiin, puuvillaiseen levymoppiin, sekä kertakäyttöisiin pölyliinaan laminaatille, staattiseen liinaan ja hoitoöljyllä nihkeytettyyn tomuliinaan.