Monitoimimoppi-setti, 3 osaa

Arvio 3.75 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvotukseen.
(4 tuotearviota)

22,90 

Poista
 • Monitoimimoppi-runko
 • Pehmuste
 • 10 x nihkeä tomuliina parketti- ja puulattioille

Monitoimimoppi siivoaa kaikenlaiset lattiamateriaalit helposti. Tarvitset lisäksi SINI-varren, ja voit aloittaa siivouksen. Monitoimimoppi on monipuolinen väline kodin erilaisten lattiapintojen puhdistukseen. Sen uusi litteä runko takaa erinomaisen siivoustuloksen ja terävät kulmat helpottavat nurkkien moppausta. Siivous sujuu kevyesti ja nopeasti, kun moppi mahtuu matalienkin kalusteiden alle ja pehmustetut reunat suojaavat kolhuilta. Pesumoppien vaihtaminen on helppoa pohjassa olevien kestävien koukkutarrojen ja eripaksuisille liinoille suunniteltujen liinanpitimien ansiosta.

Pakkaus sisältää Monitoimimopin, pehmusteen ja 10 kpl hoitoöljyllä nihkeytettyjä tomuliinoja. Monitoimimoppi on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

Tutustu Monitoimimopin vaihto-osiin ja varusteisiin.

Tuotenumero(t): 3462, 3462VASN

EAN: 6423800034626

Käyttöohje

Liitä Monitoimimoppi varteen. Valitse moppiin liitettävä pesuosa siivottavan pinnan mukaan.

Hoito-ohje

Huuhtele Monitoimimopin runko-osa tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja anna kuivua ilmavasti. Säilytä moppi niin ettei tarroihin pääse säilytyksessä kertymään pölyä ja roskia.

Koko

Pituus: 39,5 cm
Leveys: 9,5 cm

Materiaali

Monitoimimoppi – Polypropeeni/tpe/pom
Pehmuste – polyuretaanivaahto/polyesteri
Tomuliina – viskoosi/polyesteri

Kierrätysohje

Monitoimimoppi – energiajäte
Pehmuste – energiajäte
Tomuliina – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

4 arviota tuotteelle Monitoimimoppi-setti, 3 osaa

 1. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  Tanja Norrena

  Hei, toista kertaa käytettäessä mikrokuitumoppia harmaasta sienestä lähti valkoinen liimakangas irti. Nyt moppi on käyttökelvoton. Onko mopissani valmistusvirhe?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tanja! Harmaata superlonia oleva pehmuste, ei itsessään ole moppi. Tästä syystä se ei kestä kosteuttaa. Mikäli pehmuste kuitenkin saa kosteutta, voi valkoinen taustakangas irrota. Pehmustetta käytetään ohuiden siivousliinojen kanssa. Mikäli pehmuste ei kuitenkaan ole ollut kosketuksissa veden kanssa, pyytäisin teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

 2. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Nikkari

  Muuten ihan toimiva, mutta jostain syystä ei liu’u vinyylilattialla. Moppi ”kippaa” nurin. Toimisikohan mikrokuitumoppi paremmin kuin tämä keltainen liina?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei,

   Keltainen tomuliina itsessään ei ole tarkoitettu lattioiden pesuun. Keltainen liina on tarkoitettu puu- ja parkettilattioille pölyjen pyyhintään sekä lattian hoitoon. Muille lattiapinnoille emme suosittele käytettävän liinaa, sillä öljy ei pääse imeytymään samaan tapaa kuin puu- ja parkettilattioihin. Koska vinyylilattia myös kestää hieman kosteutta niin suosittelen kokeilemaan mikrokuitumoppia. Mikrokuitumoppia voi käyttää kuivana pölyjen pyyhintään, sekä märkänä lattioiden pesuun.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  EIRA HÄNNINEN

  Olen etsinyt pienempää, kylppärin pesimen kokoista, pieniin tiloihin. Onko niitä enää saatavilla?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Eira! Valitettavasti Pientä monitoimimoppia ei enää valmisteta. Saatavilla on kuitenkin juurikin mainitsemanne Kylpyhuonepesin. Kylpyhuonepesimessä on muuten samanlainen runko kuin pienessä monitoimimopissa, mutta liinanpidikkeet puuttuvat. Kylpyhuonepesimeen on tällähetkellä saatavilla kaksi pesuosaa: Pieni laattamoppi, sekä pakkauksen mukana tuleva Hankauslevy. Nämä pesuosat sopivat kosteutta kestäville pinnoille, kuten muovimatoille ja laatoille.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pege

  Meillä ollut jo vuosia kovassa käytössä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue

Ostetuimmat tuotteet