Taittomoppi + teleskooppivarsi

(17 tuotearviota)

39,95 

Taittomopilla peset tehokkaasti kodin lattiat käsiä kastelematta. Taittomoppi sopii märkä- ja kosteapyyhintään soveltuville lattiamateriaaleille kuten laatalle, muovimatolle ja vinyylilattialle. Moppi kostutetaan ja huuhdellaan Sinisangossa ja puristetaan riittävän kuivaksi Sinisankoon tai pyöreään ämpäriin kiinnitettävässä Taittomopin puristimessa. Mikrokuitumopissa on mukana karkeaa nailonkuitua, joka tehoaa pinttyneeseen likaan.

Taittomoppia voidaan käyttää myös kuivana pölyjenpyyhintään, jolloin mikrokuitumoppi latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.  Lisäksi pakkauksessa tulee mukana pehmuste ja 2 kappaletta kertakäyttöisiä staattisia liinoja, jotka ovat mainioita pölyn ja irtoroskan poistamiseksi lattioilta.

Taittomoppi on Suomessa valmistettu Avainlipputuote.
Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Näin käytät SINI Taittomoppia:

 

Tuotenumero: 3362VASI

EAN: 6423800033629

Käyttöohje

Moppi avautuu heilauttamalla nopeasti alaspäin. Kastele moppi vedessä tai pesuainevedessä Sinisangossa ja purista kuivaksi Sinisankoon kiinnitetyssä Taittomopin puristimessa. Taittomoppi lukittuu käyttöasentoon painamalla kevyesti lattiaa vasten. Pyyhi lattiat mopilla!  Huuhtele mikrokuitumoppi käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti.
HUOM! Suosittelemme pesemään mikrokuituisen pesuosan ennen ensimmäistä käyttöä pesupussissa 90 asteessa pesukoneessa. Tällöin mopin pintamateriaali aktivoituu paremmin kosteutta imeväksi ja mopin saa helpommin puristettua riittävän kuivaksi monille lattiapinnoille.

Hoito-ohje

Mikrokuituisen mopin voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa ilman huuhtelu- ja valkaisuaineita.

Koko

Taittomoppi – 34 cm
Mikrokuitumoppi – 34 cm
Teleskooppivarsi – 80-150 cm

Materiaali

Taittomoppi – polypropeeni / PE / TPE
Mikrokuitumoppi – polyesteri / polyamidi / elastomeeri
Teleskooppivarsi – teräs

Kierrätysohje

Taittomoppi – energiajäte
Teleskooppivarsi – metallinkeräys
Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

17 arviota tuotteelle

Taittomoppi + teleskooppivarsi

 1. Annika

  Ostin taittomoppisetin. Monitoimimoppi oli käyttökelvoton. Tarrojen toiminta katosi ja alkumetreillä. Miksi tuollaisia muovihärpäkkeitä päissä. Kyllä etukäteen jo tietää,etteivät kestä. Nivelet ovat ihan natisevia,eikä luista. Paketin mukana oli sellainen kova vaahtomuovi,joka ei sovi mihinkään. Myyjä luuli,että painetaan mopin “ruotoon” pehmentämään,jos jaluaa vain liinalla pyyhkiä. Mutta mikä sen vaahtomuovin funktio on? Miksi ette vaan tee kunnon taskuja ja paksumpia rättiosia. Puulattiaa kun vähän painaa ja hinkkaa,niin aivan liian ohut koko rätti,jossa ne härpäkkeet. Ja pesupussi?? Onko tuotteen kehittäjällä käynyt mielessä itse testata tuotetta??

 2. Mirva

  Paketissa luki että mukana tulisi 2 kpl staattisia liinoja, minun paketissa no ei niitä ollut. Lisäksi kysyisin mistä voi hankkia pesupussin jossa voi pestä mopon

  • Maiju

   Hei ja pahoittelut että et saanut niitä paketissasi. Olisitko asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi niin laitamme ne sinulle postitse.

 3. Eija Sundelin

  Mietin, että käykö mikä vaan pesupussi tai käykö joku muu kuuma käsittely jotta tuo pinta aktivoituu?? Tänään ostin tuon mopin ja aloin etsiä parempia ohjeistuksia, kuin mitä mukana tuli. Ja hyvä kun tulin, ei olis tullut mieleenkään tehdä mitään kuumapesua. Vaikuttaa ihan näppärältä, mutta aika kovaa saa heilauttaa, jotta moppi aukeaa. No sen näkee kun pesee..
  Kotimaisuus hyvä .

  • Maiju

   Hei. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme niin he osaavat ohjeistaa sinua paremmin ja lähettää tarvittaessa pesupussin sinulle. Pesuohjeistus koskee vanhempia moppejamme, joissa tuo kuumapesuvaihe on jäänyt tekemättä. Ei siis uusia moppejamme. Asiakaspalvelumme osaa neuvoa sinua tarkemmin tässä. p. +358 19 7600 200
   arkisin klo 8.00–16.00 tai
   s-posti: sinituote@sinituote.fi

 4. Saija

  Varsi on jäykkä ja mopatessa natisee niin, että pelkään nivelen pettävän. Siirryin takaisin vanhaan malliin. Se toimii ainakin meidän muovimatoilla paremmin.

  • Maiju

   Hei kuulostaa siltä että tuotteessa saattaa olla valmistusvirhe. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme p. +358 19 7600 200
   arkisin klo 8.00–16.00 tai
   s-posti: sinituote@sinituote.fi niin postitetaan teille tarvittaessa uusi ehjä varsi.

 5. Metsäranta Miia

  Moppasin juuri lattian uudella taittomopillani. Moppi jäi tosi märäksi, mutta siitä olikin tuolla aiemmin ohjeet. Mistä saa sen pesupussin mopin pesuun? Olisin luullut sen kuuluvan pakettiin, jos se pitää siinä pestä. Mopin nivelen liikkuvuus ei ole oikein sulavaliikkeinen suuntaa muutettaessa. Moppi jää kantilleen ja sitä pitää painaa suht lujaa ja pitää melkein pystyasennossa, jotta sen saa oikaistua. Ergonomisesti huono asento käyttäjälle. Ei siis niin sulavaliikkeinen kuin videossa näyttää olevan.

  • Maiju

   Heippa. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi niin postitamme sinulle puuttuvat tuotteet?

 6. Maarit

  Tämä jää niin märäksi, että pitää erikseen kuivata laminaatti. Nyt en enää osta sini tuotteita. Suuri pettymys.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 7. Kirsi

  Aivan kelvoton,liina ei pysy kiinnikkeissä ja jää likomäräksi.En osta enää yhtään Sini tuotetta ,on jo kolmas kallis ja edellisissä varsi putoaa sisään lyhyeksi,ei pysy pitkänä.

  • Maiju

   Heippa, moppi on valitettavasti jäänyt asiakailla liian märäksi ja olemme saaneet siitä palautetta.Olemme siis huomanneet taittomopin mikrokuituisessa pesuosassa ilmenneen haasteen, koska valmistusvaiheessa sille tehtävä viimeinen pesu on jäänyt tekemättä. Tästä syystä mikrokuituinen pesuosa saattaa olla jäykkä, jolloin sitä ei saa puristettua riittävän kuivaksi puristimessa.
   Asiaa hoidetaan parhaillaan ja kaikki jatkossa myyntiin lähtevät mopit ovat käyneet tämän vaiheen vielä läpi, jolloin mopin pitäisi puristua tarpeeksi nihkeäksi. Asian pitäisi kyllä korjaantua myös kotona, kunhan mopin pesee 95 asteessa koneessa ennen käyttöönottoa. Mikäli haluat, voimme postittaa teille pesupussin ja pienen yllätystuotteen, jossa pesu pitäisi suorittaa, ettei kone ja moppi vaurioidu. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä sinituote@sinituote.fi.Olemme pahoillamme tästä aiheutuneesta harmista.

 8. Leena Ojala

  Puristin jättää mopin liian märäksi!!
  Olen pettynyt tuotteeseen ja maksoin lähes 50 e yhteensä. Haluaisin palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin. Tuotekehittelyä tarvii puristi .

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 9. Emma

  Toimi käytössä hienosti, mutta vain n. 6kk ajan, kunnes muoviosat, joista moppi kiinnitetään varteen, hapertuivat rikki tehden kalliista mopista käyttökelvottoman. Moppia on pesty pesukoneessa 2-3krt viikossa pesuohjeen mukaan, mutta ilmeisesti nämä eivät ole tehty kestämään kulutusta. Suuri pettymys! Haluaisin tietää, sopiiko joku myynnissä oleva moppiosa kyseiseen taittomopin varteen? Samaa osaa en halua sillä se hajoaa niin nopeasti.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi. Kaikki moppiosamme käyvät kaikkiin Sini varsiin.

 10. Tarja

  Käykö sisi tuotteen monitoimimlpin Varsi uuteen taitto moppiin?

  • Maiju

   Hei, vanha varsi käy kyllä taittomoppiin, mutta emme suosittele sitä käytettäväksi taittomopin kanssa, sillä se ei välttämättä kestä yhtä hyvin puristusta ja painetta kuin taittomoppiin kuuluva varsi.

 11. minulle liinat myös

  Jos kotisiivooja saa liinat ja pesupussin,eikös ne kuulu muillekkin ostajille. Olen ollut jo aikaiisemmin yhteydessä mopin toimimattomuudesta.

  • Maiju

   Hei, ehdottomasti! Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi, niin saamme yhteystietosi ja paketin matkaan. Maiju/Sinituote

 12. Ulla

  Saako taittomopin puristimessa riittävän kuivaksi parkettilattioille

  • Maiju

   Hei, herkille lattiapinnoille tätä moppia voi käyttää myös nihkeän liinan kanssa tai myös kuivapyyhintään esimerkiksi staattisenliinan avulla. Kosteutta kestävissä tiloissa voi sitten hyödyntää tuota taittomoppi ominaisuutta.

 13. Kotisiivooja

  Hyvin tällä lattiasta lika lähtee, mutta ei tuota nihkeäksi oikein saa. Jos puristimeen painaa moppia niin, että siitä vesi irtoaa, moppi jää jumiin. En kertakaikkiaan keksi miten tuota fiksusti pitäisi käyttää. Idea loistava, kunhan toimisi. Mukana ei tullut kyllä mitään liinoja tai pehmusteita, kuten esittelyssä kerrotaan. Teleskooppi varsi ihan ok, lukitus ei vain pidä.

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteestasi. Moppi on valitettavasti jäänyt asiakailla liian märäksi ja olemme saaneet siitä palautetta. Olemme siis huomanneet taittomopin mikrokuituisessa pesuosassa ilmenneen haasteen, koska valmistusvaiheessa sille tehtävä viimeinen pesu on jäänyt tekemättä. Tästä syystä mikrokuituinen pesuosa saattaa olla jäykkä, jolloin sitä ei saa puristettua riittävän kuivaksi puristimessa.
   Asiaa hoidetaan parhaillaan ja kaikki jatkossa myyntiin lähtevät mopit ovat käyneet tämän vaiheen vielä läpi, jolloin mopin pitäisi puristua tarpeeksi nihkeäksi. Asian pitäisi kyllä korjaantua myös kotona, kunhan mopin pesee 95 asteessa koneessa ennen käyttöönottoa. Mikäli haluat, voimme postittaa teille pesupussin jossa pesu pitäisi suorittaa, ettei kone ja moppi vaurioidu. Lisäksi voimme postittaa nuo edellämainitsemasi liinat. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä sinituote@sinituote.fi. Olemme pahoillamme tästä aiheutuneesta harmista.

 14. Lisbeth Heinonen

  Eikö taittomoppia saa ilman vartta, vai eikö siihen sovi monitoimimopin varsi?

  • Maiju

   SINI Taittomoppi vaatii puristusvoimaa ja jäykkyyttä, jolloin kaikki SINI varret eivät toimi Taittomopin kanssa. Tämän vuoksi Taittomoppi myydään juuri sille suunnitellut teräksisen teleskooppivarren kanssa.

 15. Päivi Paju

  Hei!
  Olisiko mahdollista ostaa vain taittomoppi ja puristin? Varsia on jo kertynyt. Eiköhän taittomoppikin sovi aikaisemmin ostettuun varteen?

  • Maiju

   SINI Taittomoppi vaatii puristusvoimaa ja jäykkyyttä, jolloin kaikki SINI varret eivät toimi Taittomopin kanssa. Tämän vuoksi Taittomoppi myydään juuri sille suunnitellut teräksisen teleskooppivarren kanssa. Välitämme toiveen kuitenkin eteenpäin.

 16. Anne Wiren

  En kyllä mitenkään saa moppia tuohon puristimeen todellakin tarvitsen videon tästä kuinka näppärästi tämä käy?
  Ämpäri kaatui ja teline irtosi ….
  Todella pettynyt

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Sivuille on nyt lisätty video tuotteen käytöstä. Toivottavasti tästä on teille apua.
   Mikäli tuotteen käytön kanssa on haasteita, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 17. Päivi

  Taittomoppi kiinnostaisi kovasti, mutta ihmettelen,miksi sitä ei voi ostaa ilman vartta, jos kerran kaikki varusteet käyvät Sini-varsiin. En tahdo maksaa turhaan varresta, koska en tarvitse lisää varsia siivouskomeron täytöksi.

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Valitettavasti tätä ei myydä ilman vartta, koska Taittomopissa on erilaiset vaatimukset varrelle. Tälle on kehitetty oma varsi, joka toimii parhaiten Taittomopin ominaisuuksien kanssa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet