Taittomoppi + teleskooppivarsi

(6 tuotearviota)

39,95 

Taittomopilla peset tehokkaasti kodin lattiat käsiä kastelematta. Taittomoppi sopii märkä- ja kosteapyyhintään soveltuville lattiamateriaaleille kuten laatalle, muovimatolle ja vinyylilattialle. Moppi kostutetaan ja huuhdellaan Sinisangossa ja puristetaan riittävän kuivaksi Sinisankoon tai pyöreään ämpäriin kiinnitettävässä Taittomopin puristimessa. Mikrokuitumopissa on mukana karkeaa nailonkuitua, joka tehoaa pinttyneeseen likaan.

Taittomoppia voidaan käyttää myös kuivana pölyjenpyyhintään, jolloin mikrokuitumoppi latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.  Lisäksi pakkauksessa tulee mukana pehmuste ja 2 kappaletta kertakäyttöisiä staattisia liinoja, jotka ovat mainioita pölyn ja irtoroskan poistamiseksi lattioilta.

Taittomoppi on Suomessa valmistettu Avainlipputuote.
Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Näin käytät SINI Taittomoppia:

 

Tuotenumero: 3362VASI

EAN: 6423800033629

Käyttöohje

Moppi avautuu heilauttamalla nopeasti alaspäin. Kastele moppi vedessä tai pesuainevedessä Sinisangossa ja purista kuivaksi Sinisankoon kiinnitetyssä Taittomopin puristimessa. Taittomoppi lukittuu käyttöasentoon painamalla kevyesti lattiaa vasten. Pyyhi lattiat mopilla!  Huuhtele mikrokuitumoppi käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti.
HUOM! Suosittelemme pesemään mikrokuituisen pesuosan ennen ensimmäistä käyttöä pesupussissa 90 asteessa pesukoneessa. Tällöin mopin pintamateriaali aktivoituu paremmin kosteutta imeväksi ja mopin saa helpommin puristettua riittävän kuivaksi monille lattiapinnoille.

Hoito-ohje

Mikrokuituisen mopin voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa ilman huuhtelu- ja valkaisuaineita.

Koko

Taittomoppi – 34 cm
Mikrokuitumoppi – 34 cm
Teleskooppivarsi – 80-150 cm

Materiaali

Taittomoppi – polypropeeni / PE / TPE
Mikrokuitumoppi – polyesteri / polyamidi / elastomeeri
Teleskooppivarsi – teräs

Kierrätysohje

Taittomoppi – energiajäte
Teleskooppivarsi – metallinkeräys
Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Taittomoppi + teleskooppivarsi

 1. Ulla

  Saako taittomopin puristimessa riittävän kuivaksi parkettilattioille

  • Maiju

   Hei, herkille lattiapinnoille tätä moppia voi käyttää myös nihkeän liinan kanssa tai myös kuivapyyhintään esimerkiksi staattisenliinan avulla. Kosteutta kestävissä tiloissa voi sitten hyödyntää tuota taittomoppi ominaisuutta.

 2. Kotisiivooja

  Hyvin tällä lattiasta lika lähtee, mutta ei tuota nihkeäksi oikein saa. Jos puristimeen painaa moppia niin, että siitä vesi irtoaa, moppi jää jumiin. En kertakaikkiaan keksi miten tuota fiksusti pitäisi käyttää. Idea loistava, kunhan toimisi. Mukana ei tullut kyllä mitään liinoja tai pehmusteita, kuten esittelyssä kerrotaan. Teleskooppi varsi ihan ok, lukitus ei vain pidä.

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteestasi. Moppi on valitettavasti jäänyt asiakailla liian märäksi ja olemme saaneet siitä palautetta. Olemme siis huomanneet taittomopin mikrokuituisessa pesuosassa ilmenneen haasteen, koska valmistusvaiheessa sille tehtävä viimeinen pesu on jäänyt tekemättä. Tästä syystä mikrokuituinen pesuosa saattaa olla jäykkä, jolloin sitä ei saa puristettua riittävän kuivaksi puristimessa.
   Asiaa hoidetaan parhaillaan ja kaikki jatkossa myyntiin lähtevät mopit ovat käyneet tämän vaiheen vielä läpi, jolloin mopin pitäisi puristua tarpeeksi nihkeäksi. Asian pitäisi kyllä korjaantua myös kotona, kunhan mopin pesee 95 asteessa koneessa ennen käyttöönottoa. Mikäli haluat, voimme postittaa teille pesupussin jossa pesu pitäisi suorittaa, ettei kone ja moppi vaurioidu. Lisäksi voimme postittaa nuo edellämainitsemasi liinat. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä sinituote@sinituote.fi. Olemme pahoillamme tästä aiheutuneesta harmista.

 3. Lisbeth Heinonen

  Eikö taittomoppia saa ilman vartta, vai eikö siihen sovi monitoimimopin varsi?

  • Maiju

   SINI Taittomoppi vaatii puristusvoimaa ja jäykkyyttä, jolloin kaikki SINI varret eivät toimi Taittomopin kanssa. Tämän vuoksi Taittomoppi myydään juuri sille suunnitellut teräksisen teleskooppivarren kanssa.

 4. Päivi Paju

  Hei!
  Olisiko mahdollista ostaa vain taittomoppi ja puristin? Varsia on jo kertynyt. Eiköhän taittomoppikin sovi aikaisemmin ostettuun varteen?

  • Maiju

   SINI Taittomoppi vaatii puristusvoimaa ja jäykkyyttä, jolloin kaikki SINI varret eivät toimi Taittomopin kanssa. Tämän vuoksi Taittomoppi myydään juuri sille suunnitellut teräksisen teleskooppivarren kanssa. Välitämme toiveen kuitenkin eteenpäin.

 5. Anne Wiren

  En kyllä mitenkään saa moppia tuohon puristimeen todellakin tarvitsen videon tästä kuinka näppärästi tämä käy?
  Ämpäri kaatui ja teline irtosi ….
  Todella pettynyt

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Sivuille on nyt lisätty video tuotteen käytöstä. Toivottavasti tästä on teille apua.
   Mikäli tuotteen käytön kanssa on haasteita, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 6. Päivi

  Taittomoppi kiinnostaisi kovasti, mutta ihmettelen,miksi sitä ei voi ostaa ilman vartta, jos kerran kaikki varusteet käyvät Sini-varsiin. En tahdo maksaa turhaan varresta, koska en tarvitse lisää varsia siivouskomeron täytöksi.

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Valitettavasti tätä ei myydä ilman vartta, koska Taittomopissa on erilaiset vaatimukset varrelle. Tälle on kehitetty oma varsi, joka toimii parhaiten Taittomopin ominaisuuksien kanssa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet