Mopin hoito-ohje

Käytä eri moppipäätä keittiössä ja saniteettitiloissa, sillä bakteerit voivat siirtyä mopin mukana huoneesta toiseen.

Siivouksen yhteydessä moppiin jää varmasti roskia ja hiekkaa, jotka voivat naarmuttaa lattiaa seuraavalla siivouskerralla. Jos moppia ei pestä, alkaa siihen ajan saatossa kasvaa bakteereita, hometta ja hiivaa. Pelkkä huuhtelu tai pudistelu ei riitä, ja moppikangas kannattaakin pestä 60 asteessa jokaisen siivouskerran päätteeksi.

  • Käytä mieluiten eri moppipäätä keittiössä ja saniteettitiloissa, sillä bakteerit voivat siirtyä mopin mukana huoneesta toiseen.
  • Huuhtele tai vaihda moppi käytön aikana aina kun se likaantuu. Likainen moppi levittää likaa paikasta toiseen.
  • Pese moppi säännöllisesti pesukoneessa 60 asteessa. Käytä pesupussia, mikäli pesukoneessa on samanaikaisesti muuta pyykkiä. Mikrokuitu kerää tehokkaasti itseensä pölyä sekä roskaa ja näin käy myös pesukoneessa. Jos moppi pestään likaisten sukkien seassa, saattaa kaikki irtoroska olla kiinni mikrokuitumopissa.
  • Kaikki SINI-mopit kuten ParkettimoppiLankamoppi ja Tehomoppi voidaan pestä pesukoneessa 60 asteessa. Myös kaikki Monitoimimoppiin kiinnitettävät mopit ovat konepestäviä. Mopit kestävät kymmeniä pesukertoja.
  • Vaihda moppi uuteen säännöllisesti, sillä paraskaan siivousväline ei palvele ikuisesti. Vaihtoväli riippuu käyttötavasta, mutta moppi suositellaan vaihdettavaksi vähintään kerran vuodessa.

Kommentit:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *