Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

SINI Ruuviton -kylpyhuonetelineet kiinnitetään seinään vahvoilla imukupeilla. Asennus ei vaadi työkaluja, poraamista tai muuta jälkiä jättävää kiinteää asennusta.

Ruuviton-sarjan tuotteet ovat täydellinen valinta esimerkiksi vuokra-asuntoon. Asennusta varten seinän ja imukupin tulee olla puhtaita ja kuivia. Paras pysyvyys saavutetaan, kun pelkkä teline asennetaan ensin ja odotetaan yön yli ennen raskaan kuorman kiinnitystä.

Ruuviton Asennus 011. Puhdista kiinnityspinta esimerkiksi nihkeällä mikrokuituliinalla. Sekä asennuspinnan että imukupin tulee olla kuivia.

Ruuviton Asennus 022. Poista suojakalvo imukupin päältä. Jos käytät aikaisemmin seinässä kiinni ollutta imukuppia, pese imukuppi ja silikonirengas ennen uudelleenasennusta.

Ruuviton Asennus 033. Aseta imukuppi haluttuun kohtaan seinässä. Imukuppirungossa olevan pienen reiän tulee osoittaa suoraan alas. Paina kuppi seinään ruuvin kannasta ja sen jälkeen kuppirungon sivuilta molemmilta puolilta yhtäaikaa.

Ruuviton Asennus 044. Kiinnitä muoviprikka imukuppirungon päälle, minkä jälkeen asenna metallikehikko paikalleen. Tue kehikkoa seinään.

Ruuviton Asennus 055. Kierrä nuppi kiinni. Kehikko pysyy nyt seinässä. Parhaan kiinnityksen varmistamiseksi odota yön yli ennen kuin lisäät kehikkoon painoa.

Ruuviton Asennus 066. Aseta kaukalo kehikkoon. Valmista tuli!

Imukuppi tulee kiinnittää puhtaalle ja sileälle kaakeli tai lasipinnalle. Imukuppia kannattaa kiristää tasaisin väliajoin. Imukuppi tulee puhdistaa ja kuivattaa huolellisesti ennen uudelleen kiinnitystä ja herkästi imukuppiin jää nukkaa tai karvoja, jotka heikentävät pysymistä.

Sama kiinnitysperiaate kaikille Ruuviton-tuotteille

Yllä olevaa ohjetta voi kylpyhuonetelineiden lisäksi soveltaa Ruuviton-pyyhekoukuille sekä Ruuviton -wc-paperitelineelle. Ruuviton-tuoteperheeseen kuuluu yhteensä seitsemän erilaista telinettä ja koukkua. Verkkokaupastamme on saatavilla myös edellisen sukupolven poistuvia Ruuviton-tuotteita niin kauan kuin tavaraa riittää.

Katso myös video, kuinka asennus sujuu:

Kommentit:

 1. Kuinkas paljon nuppia (Ruuviton tuotteissa) pitää kiristää/kiertää kun sitä seinään asennetaan? Tämä on vähän epäselvää. Teillä oli joskus ohje jossa muistaakseni sanottiin että 2-3 kierrosta mutta tämä taitaa olla nykyisin poistettu ohjeestanne?

 2. Millainen imukuppi tarvitaan pitämään kylpytakki kaakeliseinällä?

 3. Minkäkokoiselle kaakelille tuote sopii minimissään? Asennus ei varmastikaan voi osua saumakohtaan.

  1. Hei Mikko,
   SINI Ruuviton -kylpyhuonetelineet tulee tosiaan kiinnittää sileälle lasi -tai kaakelipinnalle eikä sauman kohdalle. Imukupin halkaisija on 5,5 cm.

 4. Moi. Kuinka paljon painoa kestää kahden imukupin Ruuviton kylpyhuoneteline?

  1. Hei Markus,
   Ruuviton-tuotteet soveltuvat pesuainepurkkien ja pyyhkeiden säilytykseen ja kestävät niiden painon. Testiemme mukaan tuotteet kestävät painoa sen verran, kuin niihin mahtuu pesuainepurkkeja tai esimerkiksi iso pyyhe kosteana kuivumaan.

  1. Kuinka nämä irrotetaan esim. muuton yhteydessä? Voiko tuotteen käyttää sen jälkeen uudestaan?

   1. Hei,
    patentoidun imukupin ansiosta Ruuviton-tuotteet saa irrotettua ja kiinnitettyä uudelleen. Imukuppi irrotetaan pyörittämällä nupista ja tämän jälkeen varovasti irrottamalla pinnasta, jotta imukuppi ei vahingoitu. Tämän jälkeen imukupin voi kiinnittää uudestaan. Muuton ajaksi imukupit voi suojata esim. kelmulla tai muulla puhtaalla materiaalilla.

  2. Hei Jaana,
   Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Mikäli tuote ei toimi oikein niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200. Tuotannossamme on myös tärkeää saada tietoa, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.

   1. Olisiko pitänyt pysyä vuosi tippumatta?
    Meillä on neljä koukkuinen naulakko, siinä on ollut 1x kylpytakki ja 2x pyyhe (semmoset keskikokoiset kylpypyyhkeet) ja todella tyytyväisiä ollaan oltu, kun n. 8 kk:tta pysyi ensi asennuksella. Laitetaan nyt takaisin (yritetään ainakin) ja toivotaan, että pysyy seuraavat 8 yhtä hyvin!

 5. Hei
  Voiko koukkuja käyttää taulujen ripustamiseen betoniseinään?

  1. Hei Jouko, Ruuviton-tuotteet tulee kiinnittää sileälle lasi -tai kaakelipinnalle.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *