Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

SINI Ruuviton -kylpyhuonetelineet kiinnitetään seinään vahvoilla imukupeilla. Asennus ei vaadi työkaluja, poraamista tai muuta jälkiä jättävää kiinteää asennusta.

Ruuviton-sarjan tuotteet ovat täydellinen valinta esimerkiksi vuokra-asuntoon. Asennusta varten seinän ja imukupin tulee olla puhtaita ja kuivia. Paras pysyvyys saavutetaan, kun pelkkä teline asennetaan ensin ja odotetaan yön yli ennen raskaan kuorman kiinnitystä.

Ruuviton Asennus 011. Puhdista kiinnityspinta esimerkiksi nihkeällä mikrokuituliinalla. Sekä asennuspinnan että imukupin tulee olla kuivia.

Ruuviton Asennus 022. Poista suojakalvo imukupin päältä. Jos käytät aikaisemmin seinässä kiinni ollutta imukuppia, pese imukuppi ja silikonirengas ennen uudelleenasennusta.

Ruuviton Asennus 033. Aseta imukuppi haluttuun kohtaan seinässä. Imukuppirungossa olevan pienen reiän tulee osoittaa suoraan alas. Paina kuppi seinään ruuvin kannasta ja sen jälkeen kuppirungon sivuilta molemmilta puolilta yhtäaikaa.

Ruuviton Asennus 044. Kiinnitä muoviprikka imukuppirungon päälle, minkä jälkeen asenna metallikehikko paikalleen. Tue kehikkoa seinään.

Ruuviton Asennus 055. Kierrä nuppi kiinni. Kehikko pysyy nyt seinässä. Parhaan kiinnityksen varmistamiseksi odota yön yli ennen kuin lisäät kehikkoon painoa.

Ruuviton Asennus 066. Aseta kaukalo kehikkoon. Valmista tuli!

Sama kiinnitysperiaate kaikille Ruuviton-tuotteille

Yllä olevaa ohjetta voi kylpyhuonetelineiden lisäksi soveltaa Ruuviton-pyyhekoukuille sekä Ruuviton -wc-paperitelineelle. Ruuviton-tuoteperheeseen kuuluu yhteensä seitsemän erilaista telinettä ja koukkua. Verkkokaupastamme on saatavilla myös edellisen sukupolven poistuvia Ruuviton-tuotteita niin kauan kuin tavaraa riittää.

Katso myös video, kuinka asennus sujuu:

Kommentit:

  1. Hei
    Voiko koukkuja käyttää taulujen ripustamiseen betoniseinään?

    1. Hei Jouko, Ruuviton-tuotteet tulee kiinnittää sileälle lasi -tai kaakelipinnalle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *