Vaihda imurin suodatin riittävän usein

Yhtä tärkeää kuin pölypussin vaihto

Vaihtamalla pölypussin ja suodattimet riittävän usein pölynimurin imuteho säilyy hyvänä. Jos imuroidessa huoneilmaan leviää tympeä ja paha haju, on pölypussin vaihtamisen lisäksi aika tarkistaa imurin suodattimien kunto. Imurin suodattimia on sekä pestäviä että vaihdettavia malleja. Noudata pestävien suodattimien kohdalla valmistajan ohjeita. Suodattimen vaihto on helppoa. Ensiksi poistat vanhan suodattimen pölynimurista. Sen jälkeen käytät vanhaa suodatinta leikkuumallina ja asetat uuden suodattimen paikoilleen.

Mikrosuodatin eli pölynimurin poistoilman puhdistaja poistaa tehokkaasti moottorista tulevan hiilipölyn ja estää mikrohiukkasia kulkeutumasta takaisin huoneilmaan. Vaihda mikrosuodatin tarpeeksi usein, jotta poistoilma pysyy puhtaana.

Moottorisuodatin on pölynimurin moottorisuoja, jota käytetään suojaamaan moottoria pölyltä ja lialta. Moottorisuodatin on hyvä vaihtaa muutaman kerran vuodessa, mikä pidentää moottorin käyttöikää. Käytä moottorisuodattimen kanssa aktiivihiilisuodatinta, niin saat hajuhaitat kuriin.

Kommentit:

    1. Hei,
      meillä ei valitettavasti ole Hepa-suodattimia valikoimassa, mutta niitä kannattaa kysyä imureita myyvistä liikkeistä ja osastoilta.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *