Näin löydät pölynimuriisi sopivan pölypussin

Näin löydät pölynimuriisi sopivan pölypussin:

JOKO
KÄYTÄ PÖLYPUSSIVALITSINTA
Syötä imurin merkki:

Valitse malli

 

Pölypussin täyttyminen katkaisee siivouksen hetkeksi, ja sopivan pölypussin ostaminen kaupasta voi olla haastavaa. Lähikaupassa ei usein ole lainkaan pölypusseja myytävänä, ja suuressa marketissakaan valikoima ei välttämättä ole täydellinen. Suosittuja S-Bag -pölypusseja on yleensä hyvin saatavilla, mutta vähänkin harvinaisempaa pölypussia voi joutua hakea pidempään.

Avuksi pölypussivalitsin

Pölynimurimalleja on tuhansia. Onneksi erilaisia pölypusseja on vain kymmeniä. SINI-pölypussivalitsin kertoo, mikä pölypussi sopii juuri sinun pölynimuriisi. Pölypussivalitsimen käyttö on helppoa. Riittää, että tiedät pölynimurisi merkin ja mallin.

Ainakin pölynimurin merkki on helppo löytää, koska se lukee yleensä suurin kirjaimin imurin päällä. Pölynimurimerkkejä ovat Siemens, AEG, Volta, Electrolux ja niin edelleen. Jos tarkan mallin selvittäminen tuottaa ongelmia, kannattaa imuri kääntää ylösalaisin. Todennäköisesti imurin pohjasta löytyy tyyppikilpi, jossa tarkka mallimerkintä lukee.

Kaikki imurit listassa

Vai haluatko silmäillä pitkää listaa? Sekin toki onnistuu. Olemme valmistaneet kattavan pölynimurimerkki ja -mallilistan, josta löytyy kaikki yleisimmät pölynimurit ja niihin sopivat SINI-pölypussit.

Verkkokaupasta kympillä kotiin

Nyt pölypussin ostaminen on helppoa. Kun olet löytänyt imuriisi sopivan pussin, laita tuote ostoskoriin. Saat 4 kotimaista mikrokuitupölypussia 10 eurolla. Ja mikä parasta, yksi neljän pölypussin erä mahtuu kirjeeseen, joten saat lähetyksen vaivattomasti perille saakka – vieläpä postikuluitta!

Kommentit:

 1. Jokaiseen imuriin kannattaa varmasti olla oma pölypussinsa, mutta käytännössä, voiko imuroida myös väärän merkkisellä pölypussilla?

  1. Pussin laipan sopivuus on tärkeää, että se menee kunnolla paikalleen. Epäsopiva pussi saattaa myös vaikuttaa imutehoon. Suosittelemme valitsemaan sopivan pussin imurillesi.

 2. Ovatko kaikki pölypussit poltettavia?
  Jos eivät, niin mitkä ovat ja minkä merkkisiin ja malleihin kys poltettavat imuripussit käyvät?

  Ajattelin katsella imureita sen mukaisesti näinä aikoina.

  1. Hei, mitä tarkoitat poltettavalla? Meidän pölypussit on valmistettu mikrokuidusta eli se on muovia. Tyhjä pölypussi voidaan hävittää energiajätteenä, mutta täynnä oleva pölypussi menee sekajätteeseen, koska imuroinnin mukana on yleensä sekalaista jätettä. Meidän pölypusseista ei siis mikään ole poltettava kotona, mutta tyhjä voidaan hävittää energiajätteen mukana, joka siis keräyksen jälkeen poltetaan.

 3. Hei, mikä pölypussi sopii Hoover Telios TX61 Pet- imuriin? Hooverin oma koodi pussille on H81

  1. Hei,
   valitettavasti valikoimassamme ei ole pölypussia tuohon imuriin. Kannattaa kysyä maahantuojalta tai jälleenmyyjältä sopivaa tuotetta.

 4. Listastanne löytyy Voltan Cannubi 800-R-060 UCG22CB. Oman Voltani pohjassa on lähestulkoon sama merkintä, mutta viimeiset kirjaimet eivät ole “CB” vaan “IW”. Käykö sama pölypussi?

  1. Hei,
   Viimeisillä kirjaimilla ei ole pussin sopivuuteen merkitystä. Eli imuriisi sopii SINI 1170 pölypussi.

 5. Mikä pussi sopii volta 1600 tyyppi sl225b malli u2330

  1. Hei,
   pölypussimalli 1060 sopii pölynimuriinne, mikäli pölynimuri on valmistettu vuoden 2009 jälkeen.

 6. Hei
  onko olemassa erikseen polypusseja Miele Electronic 3111 air clean plussalla vai käykö jokin muu?

  1. Hei,

   Vaikuttaisi siltä, että kyseiseen pölynimuriin sopii pölypussimalli 4500.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *