Luonnollisesti puhdasta kesään

Kotimaiset puuharjat tuovat aidon tunteen saunan ja mattojen pesuun. Sinituotteen puurunkoiset harjat valmistetaan Akaassa jo yli 90-vuoden perinteitä kunnioittaen. Kotimaiset puuharjat on tehty kestämään, ja ne erottaa materiaalien laadusta ja harjan toimivuudesta.

Kesään ja juhannukseen kuuluu saunominen, matonpesu sekä saunanpesu. Monelle suomalaiselle puuharja synnyttää aidon kokemuksen ja ne ovat ainoita oikeita vaihtoehtoja mattolaiturille tai saunaan. Näitä voidaan viedä myös tuliaisiksi mökille. Puun etuna on materiaalin kierrätettävyys ja ympäristöystävällisyys, jotka ovat yhä useammalle meistä tärkeitä arvoja. Puuvartiset siivousvälineet ovat myös niin kauniita, että niitä tekee mieli pitää esillä. Näin siivoukseen tulee tartuttua helpommin ja useammin.

Arvonta on päättynyt 31.7.2020. Tuotteet saunan ja mattojen pesuun, keittiöön sekä kodin ja mökin helppoon kesäsiivoukseen voittivat Jaana S., Sari S., Heli H., Mikko K., Jasmin S. ja Suvi M. Kiitos osallistumisesta arvontaan ja onnea voittajille!