Mattojen pesu matonpesuharjalla

Matto on puhdas, kun huuhteluvesi on täysin kirkasta, eikä jätä liukkaan tuntuiseksi.

Mattojen pesu sujuu ripeästi ja selkää rasittamatta varteen liitettävällä matonpesuharjalla.

SINI Matonpesuharjassa on  luonnonharjakset, jotka ovat riittävän pehmeät ja hellävaraiset kaikille vesipesun kestäville matoille. Muovirunkoinen harja on hygieeninen ja lahoamaton. Sen runko on valmistettu kierrätettävästä muovimateriaalista. Muistathan käyttää mattojen pesussa vain ympäristömerkittyjä pesuaineita. Suosittelemme vesistöjen suojelemiseksi viemäröityä kuivan maan matonpesupaikkaa, mikäli sellainen on käytettävissä.

  1. Imuroi matto ennen pesua. Varmista myös, että matto on vesipestävä. Valitse mieluiten pesupaikka, josta pesuvesi ei valu vesistöön.
  2. Levitä matto pesutasolle. Kastele ensin hyvin vedellä ja lisää puhdistusaineliuos. Anna vaikuttaa hetken.
  3. Harjaa kuteensuuntaisesti molemmat puolet päästä päähän. Muista harjata myös maton reunat, koska ne ovat usein maton likaisimmat kohdat.
  4. Huuhtele matto huolellisesti useampaan kertaan, jottei puhdistusainetta jää mattoon. Matto on puhdas, kun huuhteluvesi on täysin kirkasta, eikä jätä liukkaan tuntuiseksi.
  5. Ripusta matto kuivumaan pituussuunnassa tukevalle tangolle tai useammalle vanhalle pyykkinarulle. Valitse varjoisa paikka, koska aurinko saattaa haalistaa värejä.
  6. Ravistele ja käännä matto kuivumisen aikana. Liian hidas kuivuminen saattaa kellastuttaa valkoisen maton tai jättää maton tunkkaisen tuoksuiseksi.

SINI Matonpesuharjoja ja  -varsia myyvät hyvinvarustetut vähittäistavarakaupat ja rautakaupat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *