Näin selviät ikkunanpesusta yhdellä välineellä

Ikkunanpesin ja -kuivain samassa välineessä helpottaa ikkunanpesua.

Tuntuuko ikkunanpesu välineurheilulta? Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. Näin selviät ikkunanpesusta vain yhdellä välineellä!

Odotatko ikkunanpesua innolla, jotta pääset pesemään kotisi ikkunat ja näkemään kirkkaan lopputuloksen? Vai tuntuuko ikkunanpesu raskaalta urakalta, jota välttelet viimeiseen asti? Molemmissa tapauksissa uusi ikkunanpesin-kuivain helpottaa ikkunanpesua. Mikä parasta – yksi väline on niin helppoa ottaa esille, että peset ikkunat vaikka yksi kerrallaan, jolloin ikkunanpesu ei tunnu isolta urakalta.

Paras väline ikkunanpesuun

Pesimen taipuvan nivelen ansiosta pesin mukailee ikkunan pintaa ja pesimen käyttäminen on ergonomista ja kevyttä. Ikkunanpesin-kuivaimen saa liitettyä kaikkiin SINI-varsiin, jolloin korkealla olevien ja isojen ikkunoiden peseminen onnistuu helposti. Varren kanssa käytettäessä vältyt välineen vaihtamiselta varren päähän – käännät vain välinettä ja jatkat pesusta kuivaukseen. Toimii erinomaisesti myös ulkona parvekelasien pesussa, kun välinettä ei tarvitse välillä vaihtaa.

Mikrokuitupesin kiinnitetään helposti kuminauhoilla.

Pesimen leveä mikrokuituinen päällinen kiinnitetään helposti kuminauhoilla, jotka pitävät sen pesun aikana tiukasti paikoillaan. Päällisen voi käytön jälkeen pestä pesukoneessa 60 asteessa puhtaaksi.

Kastele ikkunanpesin Sinisangossa ja puristele ylimääräinen vesi pois.

Pesimen voi kastella Sinisangossa ja puristella mikrokuitupesimestä ylimääräisen veden pois. Tämän pesimen avulla ikkunoiden pesu käy helposti ja nopeasti!

Aloita pesemällä kotisi likaisin ikkuna

Ikkunoiden pesua ei tarvitse ajatella isona urakkana. Voit myös pestä yhden tai muutaman ikkunan kerrallaan. Ikkunanpesin-kuivain on helppo ottaa esille myös aivan pienen ikkunan pesua varten.

Aina ei tarvitse pestä koko ikkunaa – etenkin jos ikkunat ovat suuria. Jos lasissa on tahroja, puhdista ne pyyhkimällä nurkasta kostutetulla mikrokuituliinalla. Likaisin ruutu on yleensä ulkolasi, mutta etenkin lapsi- ja lemmikkiperheissä likaisin voi olla ikkunan sisäpinta, joka täytyy sormen- ja kuononjäljistä. Jo nämä jäljet pesemällä ikkunoista tulee kirkkaammat.

Katso myös helpot ohjeet ikkunanpesuun >>

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *