Näin selviät ikkunanpesusta yhdellä välineellä

Ikkunanpesin ja -kuivain samassa välineessä helpottaa ikkunanpesua.

Tuntuuko ikkunanpesu välineurheilulta? Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. Näin selviät ikkunanpesusta yhdellä välineellä.

Aloita pesemällä kotisi likaisin ikkuna

Ikkunoiden pesua ei tarvitse ajatella isona urakkana. Voit myös pestä yhden tai muutaman ikkunan kerrallaan. Ikkunanpesin-kuivain on helppo ottaa esille myös yhden ikkunan pesua varten sekä mökille.

Paras väline ikkunanpesuun

Ikkunanpesin-kuivaimen taipuvan nivelen ansiosta pesin mukailee ikkunan pintaa ja pesimen käyttäminen on ergonomista ja kevyttä. Ikkunanpesin-kuivaimen saa liitettyä kaikkiin SINI-varsiin, jolloin korkealla olevien ja isojen ikkunoiden peseminen onnistuu helposti. Varren kanssa käytettäessä vältyt välineen vaihtamiselta varren päähän – käännät vain välinettä ja jatkat pesusta kuivaukseen. Toimii erinomaisesti myös ulkona parvekelasien pesussa, kun välinettä ei tarvitse välillä vaihtaa.

Mikrokuitupesin kiinnitetään helposti kuminauhoilla.

Pesimen leveä mikrokuituinen päällinen kiinnitetään helposti kuminauhoilla, jotka pitävät sen pesun aikana tiukasti paikoillaan. Päällisen voi käytön jälkeen pestä pesukoneessa 60 asteessa puhtaaksi.

Aina ei tarvitse pestä koko ikkunaa – etenkin jos ikkunat ovat suuria. Jos lasissa on tahroja, puhdista ne pyyhkimällä nurkasta kostutetulla mikrokuituliinalla. Likaisin ruutu on yleensä ulkolasi, mutta etenkin lapsi- ja lemmikkiperheissä likaisin voi olla ikkunan sisäpinta, joka täytyy sormen- ja kuononjäljistä. Jo nämä jäljet pesemällä ikkunoista tulee kirkkaammat.

Lue lisää: Suurien ikkunoiden ja parvekelasien peseminen >>

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *