Tennarien pikapuhdistus

Kenkien puhdistus SINI-tomuliinalla
Pallopeli hiekkakentällä, pari tuntia pihatöitä tai pitkä kävelylenkki kuivana kesäpäivänä – ja kengät ovat tämän näköiset. Apuun saapuu SINI Tomuliina.

Kuiva kesä saa maan pöllyämään, mikä näkyy kenkien ulkopinnoilla. Jos kengät ovat peittyneet irtopölyyn, eivät ne välttämättä vaadi lankkausta, pesuainekäsittelyä tai mitään muutakaan kovin vaivalloista huoltoa. Pikapuhdistus riittää.

Kahden minuutin huolto

Roskiskuntoisen näköisistä kengistä, joita on käytetty koko päivä pihatöissä, saa kiiltävät ja valmiit baanalle vain kahdessa minuutissa. Miten? Pyyhi kengät kertakäyttöisellä SINI Tomuliinalla. Heitä käytetty liina energiajätteeseen. Pese kädet. Valmista.

Parafiiniöljystä kiiltoa

Kenkien puhdistus SINI-tomuliinalla
Ennen ja jälkeen. Aikaa yhden kengän puhdistukseen kuluu noin minuutti.

Pikapuhdistuksen salaisuus on tomuliinaan imeytetty parafiiniöljy. SINI Tomuliinat on suunniteltu puulattioiden hoitoon, mutta liinat sopivat erinomaisesti kaikkeen pikapuhdistukseen, jossa puhdistettava pinta ei säikähdä pienestä öljymäärästä. Nahkatennarien kohdalla öljy jopa hoitaa kenkää. Parafiiniöljyä käytetäänkin yleisesti satuloiden ja muiden nahkavarusteiden hoitoon.

Yhden tomuliinan koko on 45 cm x 27 cm ja niitä myydään 25 kpl pakkauksessa.

Kommentit:

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *