Kesämökin siivousvälineet

​Matonpesu kuuluu kesään ja on suomalaista perinnettä parhaimmillaan.

Mökillä nautitaan kesästä. Varaa kesämökin siivouskomeroon hyvät siivousvälineet, niin arkiset askareet sujuvat mökilläkin kevyesti. Perusvälineet mahtuvat pieneenkin tilaan, ja mökki pysyy siistinä koko kesän.

Mattopiiska

Räsymatot kuuluvat mökkielämään. Matot raikastuvat talvenjälkeen kunnon tamppauksella. SINI-mattopiiska on valmistettu erikoisnailonista, mikä takaa kestävyyden kovassakin käytössä. Säilytä mattopiiska sisällä kuivana, sillä suora auringonvalo ja pakkanen väsyttävät lopulta kestävimmänkin muovin.

Tiskiharja

Tiskiharja on hyvä vaihtaa kesäksi uuteen. Se on myös toivottu mökkituliainen ja tarpeen jokaisella mökillä. Valitse pirteän värinen tiskiharja ja tiskaus sujuu iloisesti.

Rikkasetti

Hiekanjyvät, puunroskat ja keksinmurut saa vaivatta pois lattiaharjalla. SINI-rikkasetti on helppo pitää aina kädenulottuvilla.

Monitoimimoppi

Monitoimimopilla saa mökin siivouksen tehtyä sähköttömästi ja kevyesti. Lisää moppiin vain tomuliina tai mikrokuitumoppi, ja saat lattialta pois pölyt ja tahrat.

Laudepesuri

Saunan lauteet saa puhtaaksi SINI Laudepesurilla, joka poistaa pinttyneenkin lian, eikä naarmuta puu- tai kaakelipintoja. Laudepesurilla on helppo puhdistaa myös laudelautojen välit. Saatavilla myös laudepesurin vaihto-osat.

Matonpesuharja

​Matonpesu kuuluu kesään ja on suomalaista perinnettä parhaimmillaan. Napakalla Matonpesuharja plussalla pesu käy kätevästi. Jos haluat pestä matot seisten, varaa mökille matonpesuharja, johon voi liittää SINI-varren.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *