(6 tuotearviota)

17,50 

Mattojen tuuletuksen ehdoton apuväline on kunnollinen mattopiiska. Pitkävartinen mattopiiska antaa lyönnille voimaa ja pehmustetun kädensijan ansiosta se istuu hyvin käteen. Erikoisnailonista valmistettu mattopiiska kestää voimakkaatkin iskut taipumatta ja lohkeilematta. Siitä ei lähde tikkuja, eikä se rispaannu, joten matot eivät vahingoitu. Saat pölyt matoista ja tekstiileistä irti vaivattomasti.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 17100LA, 17100SI, 17100TU

EAN: 6423800171000

Käyttöohje

Mattojen ja muiden kodintekstiilien tamppaus

Hoito-ohje

Säilytettävä lämpimässä sisätilassa ympäri vuoden. Huuhtele tarvittaessa puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti.

Koko

Pituus 65 cm

Materiaali

Mattopiiska – polyamidi/tpe

Kierrätysohje

Mattopiiska – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Mattopiiska

 1. Kirsti Pietilä

  Sama kokemus täällä. Ainakin kaksi mattopiiskaa jo hajonnut vähällä käytöllä, takuuaikana ja sisällä säilytetty. Ensimmäisenn taisin palauttaa. Tästä toisesta ei enää kuittia jäljellä. Juuri laittamassa roskiin, kun muutto edessä. Uutta en enää osta.

  • Maiju

   Hei, kiitos palautteestanne ja pahoittelut rikkoutuneesta tuotteesta. Voitteko tehdä reklamaation joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi. Liittäkää mukaan kuva tuotteesta ja yhteystietonne.

 2. Hannnele Österman

  Meillä on hajonnut jo ainakin kaksi Sinin mattopiiskaa todella nopeasti. Käyttö on ollut ihan normaalia maton piiskausta ja säilytys siivouskaapissa sisätiloissa. En ole tullut palauttaneeksi kauppaan, kun ei ole kuittia tallella enkä edes muista, mistä myymälästä olen ostanut. Tämä viimeisin on Roosa Nauha -tuote mutta samalla tavoin on käynyt vaaleansinisille.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 3. Emk

  Tähän asti ollut hyvä, mutta ei ilmeisesti tykkää pakkasesta .

  • Hanna/Sinituote

   Hei! Mukava kuulla, että tuote on ollut hyvä käytössä. Tuote on tutkittu ja testattu, että se kestää käyttöä pakkasessa. Huomioithan kuitenkin, että mattopiiska on säilytettävä lämpimässä sisätilassa ympäri vuoden.

 4. Eila Tuomela

  Ei kestä, kolmas piiska, aina menee rikki yläosasta, napsahtaa poikki.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei! Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Jos tuote on viallinen, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. https://sinituote.fi/ota-yhteytta/ Huomioitehan, että mattopiiskaa ei tule säilyttää ulkoilman armoilla. Paras säilytyspaikka mattopiiskalle on sisätiloissa huoneenlämmössä.

 5. Olavi

  Kestävä mattopiiska! Ei valittamista 🙂

 6. Eveliina/Sinituote

  Hei! Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Jos tuote on viallinen, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. https://sinituote.fi/ota-yhteytta/

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet