KUNGS 20 vuotta -arvonta

Juhlistamme 20-vuotiasta KUNGS-autonhoitotuotesarjaamme mahtavalla juhla-arvonnalla!

Nyt sinulla on mahdollisuus huikeaan palkintoon, joka on kahden hengen kisamatka jääkiekon MM-kisoihin 2019 Bratislavaan. Lisäksi arvomme 20 kpl 50 euron arvoisia tuotepaketteja!

Arvontaan voi osallistua ostamalla minkä tahansa KUNGS-tuotteen 1.10.–30.11.2018 aikana ja täyttämällä yhteystiedot alla olevalla lomakkeella. Säästä ostokuitti, tai lataa se heti mukaan lomakkeelle niin kuitti ei pääse häviämään. Ostokuitti tarkistetaan arpaonnen osuessa kohdalle.

Arvomme kampanja-aikana KUNGS-tuotteen ostaneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken yhden pääpalkinnon sekä 20 kpl tuotepaketteja. Kampanja-aika on 1.10.–30.11.2018, ja arvonta suoritetaan 10.12.2018.

Palkintomatkaan sisältyy:

 • Charter-lennot
  24.5.19 Helsinki – Bratislava 12.00–13.30 (arvioitu aika)
  27.5.2019 Bratislava – Helsinki 12.00–15.30 (arvioitu aika)
  Ajat paikallista aikaa. Aikataulu vaatii vielä ilmailuviranomaisten hyväksynnän.
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Hotelli Blue
  Majoitus aamiaisineen kahden hengen huoneessa
 • Kategoria 2 liput
  Välierä 1, Välierä 2, Pronssipeli, Finaali

Lue arvonnan säännöt tästä

Talviautoilijan työkalut

Löytyyhän autostasi kunnollinen kotimainen lumiharja? Tsekkaa nämä tuuheat lumenpöllyttäjät ja valitse itsellesi sopiva työkalu talveen.

Max-is -lumiharjaTuuhea ja pitkävartinen KUNGS Max-is -lumiharja helpottaa autoilijan lumisia ja jäisiä aamuja. Max-is -lumiharjan avulla on kätevä harjata auto esiin lumen alta ja raaputtaa jää laseista. Lumiharjan reilun varren avulla ylettyy puhdistamaan isonkin auton helposti. Lue lisää »

Kotimainen KUNGS Mega-is -lumiharja-jääraappayhdistelmä on suunniteltu vaativiin suomalaisiin talviolosuhteisiin. Tuuhea 77 cm pitkä Mega-is -lumiharja helpottaa autoilijan lumisia ja jäisiä aamuja. Lue lisää »

Junior-isKUNGS Junior-is -lumiharja on legendaarisen Max-is -lumiharjan pikkuveli. Tuuhea ja näppärä lumiharja helpottaa autoilijan lumisia ja jäisiä aamuja. Lue lisää »