Jouluarvonta – voita SINI-siivousvälineet

Jouluarvonta on päättynyt ja voittaja on arvottu. 150 euron arvoisen SINI-tuotepaketin voitti Heidi M. Onnea voittajalle! Kokosimme siivousvinkit rentoon jouluun – ota joulu vastaan puhtaassa kodissa!

1. Unohda joulustressi
Miltä kuulostaisi valmis muistilista, jota seuraamalla vältät joulua edeltävän kiireen ja stressin? Hyvältä, eikö vain. Katso tästä valmis suunnitelma ja suuntaa kohti joulua rennoin askelin!
Helppo muistilista joulusiivoukseen >>

2. Siivoa sen verran, kuin hyvältä tuntuu
Monelle meistä joulusiivous on perinne, jota ilman on vaikea virittäytyä loppuvuoden juhliin. Kotia ei tarvitse puunata lattiasta kattoon, jos siltä ei tunnu. Se on kuitenkin varmaa, että kodin siivous sujuu helpommin, kun siivousvälineet ovat ehjiä ja puhtaita.
Katso tästä uutuudet >>

3. Kotimainen siivousväline kestää
SINI-siivousvälineet on suunniteltu suomalaisten kotien pintamateriaaleille ja meiltä löytyy siivousvälineet niin saunaan kuin ulkoharjat pakkaskeleille. SINI-siivousvälineet valmistetaan Suomessa tinkimättömällä ammattitaidolla, ja siksi voimme antaa niille viiden vuoden SINI-takuun.

Lähellä valmistettu siivousväline on myös ekologinen ja vaihtamalla siivousvälineeseen vain kuluvan osan, esimerkiksi tiskiharjan vaihtopään tai mopin mikrokuitupesimen, säästät luontoa, lompakkoa ja tilaa. Samaan SINI-varteen sopii kodin kaikki siivousvälineet – nyt ja tulevinakin jouluina.