Voita SINI-siivousvälineet

Tänä vuonna koti valmistellaan jouluun erityisen huolella. Osallistu perinteiseen jouluarvontaan ja katso vinkit joulusiivoukseen.

1. Unohda joulustressi
Miltä kuulostaisi valmis muistilista, jota seuraamalla vältät joulua edeltävän kiireen ja stressin? Hyvältä, eikö vain. Katso tästä valmis suunnitelma ja suuntaa kohti joulua rennoin askelin!
Helppo muistilista joulusiivoukseen >>

2. Siivoa sen verran, kuin hyvältä tuntuu
Monelle meistä joulusiivous on perinne, jota ilman on vaikea virittäytyä loppuvuoden juhliin. Kotia ei tarvitse puunata lattiasta kattoon, jos siltä ei tunnu. Se on kuitenkin varmaa, että kodin siivous sujuu helpommin, kun siivousvälineet ovat ehjiä ja puhtaita.
Katso tästä uutuudet >>

3. Kotimainen siivousväline kestää
SINI-siivousvälineet on suunniteltu suomalaisten kotien pintamateriaaleille ja meiltä löytyy siivousvälineet niin saunaan kuin ulkoharjat pakkaskeleille. SINI-siivousvälineet valmistetaan Suomessa tinkimättömällä ammattitaidolla, ja siksi voimme antaa niille viiden vuoden SINI-takuun.

Lähellä valmistettu siivousväline on myös ekologinen ja vaihtamalla siivousvälineeseen vain kuluvan osan, esimerkiksi tiskiharjan vaihtopään tai mopin mikrokuitupesimen, säästät luontoa, lompakkoa ja tilaa. Samaan SINI-varteen sopii kodin kaikki siivousvälineet – nyt ja tulevinakin jouluina.

Osallistu jouluarvontaan

Arvomme 15.12. mennessä osallistuneiden kesken noin 150 euron arvoisen SINI-siivoustuotepaketin, joka sisältää:

Arvontaan voi osallistua 15.12. asti ja arvonta suoritetaan 16.12.2020. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumalla arvontaan liityt SINI-klubiin, jossa saat arkea helpottavia ja aikaa säästäviä siivousvinkkejä sekä kuukausittain vaihtuvia etuja suoraan sähköpostiisi muutaman kerran kuukaudessa.

Arvonnan ehdot.