Jouluarvonta – voita SINI siivousvälineet

Jouluarvonta on suoritettu ja arvonnassa voittivat Kati M., Tiina K. ja Sanni K. Onnea voittajille! Kokosimme avuksesi siivousvinkit rentoon jouluun – ota joulu vastaan puhtaassa kodissa.

1. Unohda joulustressi
Miltä kuulostaisi valmis muistilista, jota seuraamalla vältät joulua edeltävän kiireen ja stressin? Hyvältä, eikö vain. Katso tästä valmis suunnitelma ja suuntaa kohti joulua rennoin askelin! Helppo muistilista joulusiivoukseen >>

2. Siivoa sen verran, kuin hyvältä tuntuu
Monelle meistä joulusiivous on perinne, jota ilman on vaikea virittäytyä loppuvuoden juhliin. Kotia ei kuitenkaan tarvitse puunata lattiasta kattoon, jos siltä ei tunnu. Se on kuitenkin varmaa, että kodin siivous sujuu helpommin, kun siivousvälineet ovat ehjiä ja puhtaita.

3. Säästä tilaa ja rahaa
SINI-siivousvälineet valmistetaan Suomessa tinkimättömällä ammattitaidolla ja siksi voimme antaa niille viiden vuoden SINI-takuun. Lähellä valmistettu siivousväline on ekologinen ja vaihtamalla siivousvälineeseen vain kuluvan osan, esimerkiksi tiskiharjan vaihtopään tai mopin mikrokuitupesimen, säästät luontoa, lompakkoa ja tilaa. Samaan SINI-varteen sopii kodin kaikki siivousvälineet – nyt ja tulevinakin jouluina.

Arvonta on päättynyt

Arvoimme kolme 150 euron arvoista SINI tuotepakettia, jotka sisältävät:

Jouluarvonnan ehdot.