Mikrokuituinen yleismoppi, SINI Monitoimimoppiin

(5 tuotearviota)

13,90 

Lattioiden tehopuhdistaja pinttyneellekin lialle

Mikrokuituinen yleismoppi on tehokas väline kaikkien lattiapintojen ja seinien puhdistukseen. Käytettävissä kuiva-, nihkeä- ja märkäpyyhintään.

Nihkeänä ja märkänä erinomainen lian- ja rasvanpoistaja, joka puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Sopii lattian tahroille, jotka eivät irtoa kuivapyyhinnällä esimerkiksi pölyliinalla tai laminaattipyyhkimellä.

Kuivana mikrokuitu latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.

Mikrokuituinen yleismoppi kiinnittyy Monitoimimoppi-runkoon. Kiinnittäminen on helppoa – Monitoimimoppi painetaan yleismopin päälle, ja osat kiinnittyvät toisiinsa moppirungon väkäsillä. Yleismopin irrottaminen tapahtuu repäisemällä.

Mikrokutuista yleismoppia on saatavilla sinisenä ja valkoisena. Konepestävä 60 asteessa.

Tuotenumero(t): 3461

EAN: 6423800034619

Käyttöohje

Kuivapyyhintä

Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarrakoukkuihin. Pyyhi lattiat kahdeksikon muotoisin liikkein, jolloin kuiva moppi kerää pölyn ja pienet roskat. Puhdista moppi irtoroskista ja pölystä harjaamalla se roskakorin yllä.

Nihkeäpyyhintä

Kostuta mikrokuitumoppi esimerkiksi suihkepullolla tai kastele se, ja purista se nihkeän kuivaksi. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin koukkuihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein.

Märkäpyyhintä

Kastele mikrokuitumoppi ja väännä ylimääräinen vesi pois. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarroihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein. Märän mopin kanssa työskentely saattaa olla hieman raskaampaa kuin nihkeän tai kuivan mopin kanssa työskentely, mutta se on erittäin tehokasta.

Hoito-ohje

Puhdista moppi irtoroskista ja pölystä harjaamalla. Käytön jälkeen irrota moppi Monitoimimopin runko-osasta, huuhtele ja kuivata ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

Pituus: 44 cm
Leveys: 13,5 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet