Monitoimimoppi-setti, 3 osaa

(6 tuotearviota)

27,90 

Monitoimimopin starttisetti erityisesti puu- ja parkettilattioille

Pakkaus sisältää:

SINI-monitoimimopilla siivoat kaikki erilaiset lattiapinnat. Tämä setti sisältää erityisesti puulattioille tarkoitetut parafiiniöljyllä nihkeytetyt tomuliinat, jotka sitovat erinomaisesti pölyä. Setin lisäksi tarvitset SINI-varren.

Monitoimimoppi kaikille lattiapinnoille

Monitoimimopilla siivoat kaikki lattiamateriaalit, kuten parketti-, laminaatti-, laatta- ja vinyylikorkkilattiat. Tutustu monipuoliseen SINI-monitoimimopin tarvikevalikoimaan.

Monitoimimoppi on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 3462BEVA, 3462LIVA, 3462VASN

EAN: 6423800034626

Käyttöohje

Liitä Monitoimimoppi varteen. Valitse moppiin liitettävä pesuosa siivottavan pinnan mukaan.

Hoito-ohje

Huuhtele Monitoimimopin runko-osa tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja anna kuivua ilmavasti. Säilytä moppi niin ettei tarroihin pääse säilytyksessä kertymään pölyä ja roskia.

Koko

Pituus: 9,5 cm
Leveys: 39,5 cm

Materiaali

Monitoimimoppi – Polypropeeni/tpe/pom
Pehmuste – polyuretaanivaahto/polyesteri
Tomuliina – viskoosi/polyesteri

Kierrätysohje

Monitoimimoppi – energiajäte
Pehmuste – energiajäte
Tomuliina – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Monitoimimoppi-setti, 3 osaa

 1. Mk

  Hyvin suunniteltu ja monipuolinen. Eri tyyppiset vaihtopäät on helppo kiinnittää ja ne pysyvät kiinni. Mopin varren saa käännettyä niin matalaksi vasten lattiaa, että tällä pystyy pölyliinan kanssa ottamaan pölyt pois matalan sohvankin alta, minne ei imurin suulake mahdu.

 2. Henna

  Hyvä tuote, kesti käytössä varmaan 20 vuotta. Nyt kuopus, 12v, sai rikottua, varren pidike rikkoontui oman huoneen lattiaa pestessä. Uusi hankinnassa. Ja pehmusteet ja muut tarvikkeet sopii uuteenkin, vaikka tuotekehitystä on tehty tässäkin tuotteessa 20 vuoden aikana.

  • Hanna/Sinituote

   Kiitos palautteestasi!

 3. Kati

  Monitoimimoppi olisi muuten hyvä, mutta moppi ei vaan pysy paikallaan, se ei tartu kunnolla kiinni. Ostin uuden pään, mutta ei auttanut. Taloutemme on eläinpitoinen, joten karvoja kertyy väkisinkin kiinnittimiin, kaipaisi tuotekehittelyä.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos palautteestasi. Välitän toiveen tuotekehitystiimillemme. Eläinten karvat, pöly ja pesuosan kuluminen voivat tosiaan vaikuttaa mikrokuitupesuosan kiinni pysymiseen.

   Oletko kokeillut uusia kosteita moppiliinojamme, jotka kiinnitetään monitoimimopin liinanpidikkeisiin? Ne ovat erityisen käteviä esimerkiksi eläintalouksissa.

 4. Nikkari

  Muuten ihan toimiva, mutta jostain syystä ei liu’u vinyylilattialla. Moppi “kippaa” nurin. Toimisikohan mikrokuitumoppi paremmin kuin tämä keltainen liina?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei,

   Keltainen tomuliina itsessään ei ole tarkoitettu lattioiden pesuun. Keltainen liina on tarkoitettu puu- ja parkettilattioille pölyjen pyyhintään sekä lattian hoitoon. Muille lattiapinnoille emme suosittele käytettävän liinaa, sillä öljy ei pääse imeytymään samaan tapaa kuin puu- ja parkettilattioihin. Koska vinyylilattia myös kestää hieman kosteutta niin suosittelen kokeilemaan mikrokuitumoppia. Mikrokuitumoppia voi käyttää kuivana pölyjen pyyhintään, sekä märkänä lattioiden pesuun.

 5. EIRA HÄNNINEN

  Olen etsinyt pienempää, kylppärin pesimen kokoista, pieniin tiloihin. Onko niitä enää saatavilla?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Eira! Valitettavasti Pientä monitoimimoppia ei enää valmisteta. Saatavilla on kuitenkin juurikin mainitsemanne Kylpyhuonepesin. Kylpyhuonepesimessä on muuten samanlainen runko kuin pienessä monitoimimopissa, mutta liinanpidikkeet puuttuvat. Kylpyhuonepesimeen on tällähetkellä saatavilla kaksi pesuosaa: Pieni laattamoppi, sekä pakkauksen mukana tuleva Hankauslevy. Nämä pesuosat sopivat kosteutta kestäville pinnoille, kuten muovimatoille ja laatoille.

 6. Pege

  Meillä ollut jo vuosia kovassa käytössä

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet