Supermopilla peset lattiat käsiäsi kastelematta

Supermopin neljä erilaista materiaalia irrottavat erilaisen lian tehokkaasti yhdellä pesulla.

Haluatko välttää likaiseen moppiin koskemisen käsillä? Supermopin ja Sinisangon avulla peset lattiat hetkessä käsiäsi kastelematta.

Kuten kaikessa siivoamisessa, likaisella välineellä ei saa puhdasta jälkeä. Muista siis huuhdella moppi ja vaihtaa pesuvesi riittävät usein. Sinisangossa on pesuaineen annostelua helpottava mitta-asteikko ja kaatonokat, joiden ansiosta vesi ei roisku ympäriinsä. Supermopin huuhtelu Sinisangossa ja puristaminen kuppipuristimessa pitää kätesi kuivana.

Mikrokuituinen Supermoppi pehmittää ja irrottaa lian tehokkaasti kaikilta lattiamateriaaleilta. Supermopissa on neljä erilaista materiaalia, jotka irrottaa erilaisen lian tehokkaasti yhdellä pesulla. Musta verkkomainen materiaali irrottaa pinttynyttä likaa ja esimerkiksi ruokatahroja tehokkaasti. Oranssin värinen mikrokuitu poistaa tahrat ja rasvalian jopa ilman pesuaineita ja imee hyvin kosteutta. Huopamainen sininen materiaali kerää roskat ja hiukset.

Kevyttä siivousta

Supermoppi on kevyt käsitellä ja tehokas myös nurkkien, portaiden ja jalkalistojen puhdistamisessa. Moppi sopii erityisen hyvin myös senioreille, sillä se on kevyt eikä vaadi kyykkimistä, sekä nivelrikkoisille, sillä moppi ei vaadi irrottelua. Allergiset ja kuivat kädet saavat Supermopista avun, kun käsiä ei tarvitse kastella eikä pesuaineita kosketella.

Muista huoltaa ja pestä myös lattian pesuvälineet. Likainen moppi ei pese lattiaa, vaan levittää likaa ympäri pintoja. Samalla leviävät bakteerit. Supermoppi huuhdellaan huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Sen saa kätevästi kuivumaan säilytyksen ajaksi Sinisankoon. Mopin voi myös pestä pesukoneessa pesupussissa hellävaraisella 30 asteen ohjelmalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *