Näin valitset oikeanlaisen ulkoharjan

Kaikkien SINI-ulkoharjojen harjakset ovat laadukasta, uv-kestävää harjasta, jotka sopivat niin kesä- kuin talvikäyttöön.

Sopivan ulkoharjan valinta helpottaa pihan ja terassin puhtaanapitoa. Pienelle parvekkeelle kannattaa valita erilainen harja kuin suureen pihaan. Kokosimme vinkit oikeanlaisen ulkoharjan valintaan.

Sisääntulon, terassin ja parvekkeen kevyet lakaisu

Kun haluat pitää sisääntulon, terassin tai parvekkeen siistinä näppärästi vuodenajasta toiseen, kannattaa valita kevytrunkoinen ja lyhytvartinen ulkoharja. Oiva rappu- ja parvekeharja on mustalla metallivarrella varustetut tyylikäs ja laadukas harja, jonka harjapesä on valmistettu kierrätysmuovista. Harjan lyhyempi varsi mahdollistaa työskentelyn pienissäkin tiloissa kuten parvekkeella ja harja on kevyt ja näppärä käsitellä. Oiva-ulkoharja sopii puu- ja komposiittiterassille.

Pidemmälle tekijälle suosittelemme Reima-kiinteistöharjaa, jonka pidempi varsi takaa ergonomisen työskentelyasennon. Molemmissa harjoissa on pitkä joustava harjas, joka tuo ulottuvuutta ja helpottaa pientenkin nurkkien ja kaiteen alusten puhdistamista lumesta ja roskista.

Isojen piha-alueiden lakaisu

Laajempien piha-alueiden, laatoituksen ja asfaltin lakaisuun paras valinta on perinteinen puinen ulkoharja. Puuvartisella katuharjalla saa lakaistua laajemmatkin laatta- ja asfalttialueet tehokkaasti ja ergonomisesti. 25 cm leveän katuharjan lisäksi puuvarteen voi liittää myös 40 cm leveän katuharjan.

SINI-ulkoharjat valmistetaan Akaassa 90 vuoden kokemuksella ja niissä on laadukas, tuuhea ja säänkestävä harja. Kaikkien SINI-ulkoharjojen harjakset ovat laadukasta, uv-kestävää harjasta, jotka sopivat niin kesä- kuin talvikäyttöön.

Lumitaltta irrottaa paakkuuntuneen lumen portaista ja kulkureiteiltä.

Paakkuuntuneen lumen poisto

Puisen katuharjan varren toiseen päähän liitettävä Lumitaltta sopii paakkuuntuneen lumen poistamiseen talven tultua. Muovitaltta irrottaa paakkuuntunutta lunta vahingoittamatta terassia. Paakkuuntunut lumi kannattaa poistaa sisääntulon yhteydessä ennen kuin paakut jäätyvät kiinni ja ovat liukkaita ja hankalia poistaa. Lumitaltta sopii myös sammaleen poistoon laatoituksen väleistä.

Pitämällä pihalaatat ja terassin puhtaana lumesta, lehdistä, neulasista ja hiekasta, kulkeutuu sisälle huomattavasti vähemmän roskia ja pääsee siivoamisessa vähemmällä. Myös puupinnat ja laatat pysyvät hyvässä kunnossa ja kauniimpana, kun säännöllisesti harjaa niistä hiekan ja lehdet pois.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *