Terassin ja pihan syyshuolto

Kaikkien SINI-ulkoharjojen harjakset ovat laadukasta, uv-kestävää harjasta, jotka sopivat niin kesä- kuin talvikäyttöön.

Terassin huoltaminen syksyisin on tärkeää, jotta terassi pysyy hyvässä kunnossa ja sillä on turvallista liikkua. Pihan syyshuolto kannattaa tehdä kuivalla ilmalla ennen pakkasia. Näin pidennät ulkokalusteiden ja terassien käyttöikää ja pidät piha-alueet kunnossa läpi talven.

Pitämällä pihalaatat ja terassit puhtaana lehdistä, neulasista ja hiekasta, kulkeutuu sisään huomattavasti vähemmän roskia ja pääsee siivoamisessa vähemmällä. Myös puupinnat ja laatat pysyvät hyvässä kunnossa ja kauniimpana, kun säännöllisesti harjaa niistä hiekan ja lehdet pois.

Terassilla lojuvat märät lehdet, kukkien pudonneet roskat sekä märkä kura kuluttavat ja tummentavat puuta eikä terassi pääse kunnolla kuivumaan. Lisäksi märät lehdet voivat olla liukkaita, jollei niitä lakaise pois. Syksyllä kosteat roskat tarttuvat helposti kenkiin ja kulkeutuvat sisälle. Myös lemmikkien tassuissa kulkeutuu sisälle hiekkaa ja roskia.

SINI-ulkoharjat helpottavat terassin syyshuoltoa ja kunnossapitoa

SINI-ulkoharjat valmistetaan Suomessa Akaassa 90 vuoden kokemuksella ja niissä on laadukas, tuuhea ja säänkestävä harja. Kaikkien SINI-ulkoharjojen harjakset ovat laadukasta, uv-kestävää harjasta, jotka sopivat niin kesä- kuin talvikäyttöön.

Oiva rappu- ja parvekeharja on mustalla metallivarrella varustetut tyylikäs ja laadukas harja, jonka muovirunko on valmistettu kierrätysmuovista. Harja lyhyempi varsi mahdollistaa työskentelyn pienissäkin tiloissa kuten parvekkeella ja harja on kevyt ja näppärä käsitellä.

Lumitaltta sopii sammaleen poistoon laatoituksen väleistä sekä paakkuuntuneen lumen poistamiseen talven tultua. Lumitaltan saa kiinnitettyä kätevästi puisen katuharjan varren toiseen päähän.

Pikasiivousliinoilla kalusteet ja grilli puhtaaksi

Pihan ja terassin syyshuoltoon kuuluu myös ulkokalusteiden, ikkunapeltien ja rännien puhdistaminen sekä grillin suojaaminen. Ulkokalusteet ja grilli kannattaa pyyhkiä kostealla pikasiivousliinalla ennen suojaamista. Puhtaat kalusteet on mukavampaa ottaa jälleen keväällä esille ja kalusteet pysyvät paremmassa kunnossa talven ajan.

Heti käyttövalmiit kosteat pikasiivousliinat ovat helppo apu ulkona. Puhdas liina on aina helposti saatavilla ja käytössä ilman erillistä kastelua. Kostea pikasiivousliina irrottaa tehokkaasti vaikean lian ikkunapelleistä ja muilta pinnoilta likaamatta parempia siivousliinoja.

Oiva rappu- ja parvekeharja on kapea ja kevyt lyhytvartinen harja rännien putsaamiseen lehdistä ja neulasista. Muistathan asianmukaiset turvavarusteet katolla ja korkealla liikkuessa.

SINI-grillisuojus suojaa grilliä lehdiltä ja sateelta.

Suojaa grilli talveksi

Grilli kannattaa suojata grillisuojuksella aina, kun sitä ei käytä, mutta erityisesti talven ajaksi. Grillin puhtaana pitäminen helpottuu, kun märät lehdet ja muu lika eivät pääse sotkemaan sitä. Eri kokoisia grillisuojuksia voi käyttää myös pihakalusteiden suojaamiseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *