Tubetähti Mmiisas: syksyinen make over työhuoneelle

Miisan epäjärjestykseen päässyt työhuone muuttui siistiksi ja viihtyisäksi siivouksen ja sisustuksen avulla.

Suosittu some-vaikuttaja Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila laittaa YouTube-videolla työhuoneensa uuteen järjestykseen. Näin Miisan epäjärjestykseen päässyt työhuone muuttuu siistiksi ja viihtyisäksi – katso myös video jutun lopusta!

Miisan suositussa sisustussarjassa, sisustuskornerissa, tehdään tällä kertaa syksyinen make over työhuoneelle. Työhuone on tällä hetkellä pimeä, kolkko ja sotkuinen paikka, jossa ei tee mieli viettää aikaa. Tavoitteena on, että työhuoneessa olisi kiva tehdä töitä ja pitää etäpalavereita syksyn tullen.

Kaikki alkaa siivoamisesta

Työhuoneeseen on kertynyt kaikenlaista ylimääräistä pahvilaatikoista pyykinkuivaustelineeseen, joten Miisa aloittaa huoneen tyhjentämisellä. Näin on helpompaa tehdä perusteellinen siivous lattioille ja pölyille.

– Puhdistan lattiat perusteellisesti SINI-monitoimimopilla, jotta huoneessa olisi kivempoi tehdä töitä ja huone olisi viihtyisämpi. Jos sinulla ei ole tarvetta ihan yhtä perusteelliselle siivoukselle, suosittelen pikasiivoukseen kosteita moppiliinoja, jotka ovat heti valmiita käytettäväksi, Miisa kertoo.

Ekologista siivousta vastuullisilla välineillä

SINI-tiskiharjat ja WC-harjat on valmistettu hiilineutraalisti kierrätysmuovista ja niihin on saatavilla vaihtopää. Miisalla on muutama eri värinen varsi, johon hän vaihtaa vain vaihtopään kuluneen tilalle. Näin ei tarvitse ostaa uutta harjaa ja voi säästää jätettä – sekä rahaa.

– Sinituotteen siivousvälineet ovat kotimaisia, vastuullisesti tuotettuja ja hiilineutraalisti valmistettuja. Vuosi sitten aloitimme Sinituotteen kanssa yhteistyön ja olen iloinen, että yhteistyö jatkui, sillä meillä on vain Sinituotteen välineitä. Hienoa on myös se, että osa tuotteista on tehty kierrätysmuovista, Miisa iloitsee.

Miisan siivousvälineet ovat kaikki SINI:n, joten aina voi olla varma, että välineet sopivat yhteen eikä kaupassa tarvitse miettiä, mikä moppi sopii mihinkin.

– On väliä, minkä siivoustuotteen kaupassa valitsee. Itse ajattelen niin, että pienillä teoilla on paljon vaikutusta ja se, että valitsee hiilineutraalin kotimaisen tuotteen, joka valmistetaan vastuullisesti, niin sillä on iso vaikutus maailmaan, Miisa sanoo.

Siivouksen viimeistely on tärkeää

Lattian jälkeen Miisa pyyhkii tasot, ikkunalaudat ja muut pölyiset kohdat kosteilla pikasiivousliinoilla, joilla Miisa siivoaa myös WC:n. Siivoaminen on helppoa ja nopeaa, kun heti käyttövalmiit liinat ovat käden ulottuvilla. Liinat ovat tietenkin kompostoituvia, joten ne voi laittaa käytön jälkeen biojätteen joukkoon. Siivouksen jälkeen on aika asetelle tavarat takaisin paikoilleen ja nauttia lopputuloksesta.

– Siivoukseen meni pari tuntia ja olen ihan mielettömän tyytyväinen lopputulokseen! Jos mahdollista, niin huonekalujen ja sisustusesineiden paikkaa kannattaa vaihdella huoneiden välillä. Esimerkiksi valaisinten paikkaa vaihtamalla tai tyynynpäällisillä saa helposti uutta ilmettä, Miisa sanoo.

Vinkki! Valaisimien pyyhintään sopii muhkea uutuus: Pölypampula. SINI-varteen liitettynä sillä ulottuu korkealla oleviin valaisimiin kurottelematta ja kiipeämättä vaarallisesti tuolille. Nojatuolin ja tyynynpäälliset saa puhdistettua karvoista ja hiuksista teippiharjan avulla. Helpompaa kuin imurilla!

Katso, mikä vaikutus siisteydellä on työhuoneen viihtyvyyteen:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *