SINI-järjestelmä

Kylppäri, olkkari, ikkunat, lattiat, keittiö… yksi SINI-varsi – kaikki kodin siivouskohteet. Ekologinen ja kestävä SINI-kiinnitys yhdistää varren ja siivousvälineen – eilen, tänään ja huomenna.

 

Yksi SINI-kiinnitys – 30 erilaista siivousvälinettä

Erilaisia SINI-varsia on värivaihtoehtoineen kymmenen erilaista, mutta kaikkia yhdistää yksi ja sama SINI-kiinnitys, oli varsi sitten mummolasta löytyvä 20 vuotta vanha teräsvarsi tai upouusi vasta hankittu lasikuituvarsi. Eliniän kestävällä varrella ja laadukkailla SINI-siivousvälineillä siivoat ekologisesti ja vastuullisesti. Säästä tilaa siivouskomerossa ja säästä luontoa. Lopulta myös lompakkosi kiittää, kun ostat kerralla parhaan. Kotimaiseen SINI-varteen ovat sopineet SINI-siivousvälineet yli 30 vuotta – ja tulevat sopimaan jatkossakin.

Lattianpuhdistusvälineet

SINI-monitoimimoppi

Teräsvarsi, lasikuituvarsi tai teleskooppivarsi – ne kaikki sopivat SINI-kiinnityksellä monitoimimoppiin, jolla siivoat kaikenlaiset lattiat. Monitoimimoppiin sopivat mikrokuitumopit, puuvillamopit, staattiset liinat ja pölyliinat.

Uusi SINI-pikamoppi sopii nopeaan siivoukseen – SINI-kiinnityksellä tietenkin.

Lattialle pudonneet nesteet siivoat pitkävartisella rikkalapiolla ja esimerkiksi pikakuivaimella, josta siitäkin löytyy SINI-kiinnitys.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen kaakelin saumojen likaan puree SINI-varteen kiinnitettävä saumaharja. Seinien, katon ja lattian tahrat saavat kyytia kylpyhuonepesimellä. Lattian kuivaamiseen löytyy laaja kirjo kuivaimia ja lattialastoja pienestä pikakuivaimesta leveämpään teräväkuivaimeen ja nivellettyyn lattiakuivaimeen, jossa on myös nipsut lattiapyyhkeelle. Kylpyhuoneen kalusteiden ja lauteiden alle pääsee helposti ulottumaan Tripla-kuivaimella, jossa on kolme kuivausterää yhdessä rungossa.

Ikkunat

Isä ja poika pesevät ikkunoita SINI-jatkovarrella
Jatkovarsi helpottaa ikkunanpesua.

Yletä korkealle ja kiinnitä ikkunanpesimeen SINI-varsi! Lyhyt kaksipäinen varsi on hyvä apuväline kaikkiin koteihin, ja todella korkeisiin ikkunoihin tarvitset teleskooppivarren.

Pölynpyyhintä

SINI-pikamoppi

Liitä SINI-varteen pölymiekka, ja ulotut katon tuuletusventtiileihin, valaisimien päälle, verhotangon yläpuolelle ja sälekaihtimiin! Tasaisille pinnoille sopii pikamoppi, jota pölynpyyhintään kannattaa käyttää kuivana.

Säilytä siististi

SINI-kiinnitys sopii myös välineripustimiin, joiden avulla laitat siivouskomeron ja kodinhoitohuoneen järjestykseen!