Arvio 4.29 5:stä perustuen 7 asiakkaan arvotukseen.
(7 tuotearviota)

16,50 

Teräväkuivain on tehokas lattialasta pesuhuoneen lattioiden ja seinien kuivaamiseen. Kuivaimen nivel helpottaa työskentelyä ahtaissakin tiloissa, ja se taipuu myös kalusteiden alle.

Teräväkuivain sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Parhaiten sopii käytettäväksi kaksin käsin esimerkiksi 140 cm lasikuituvarren kanssa.

Teräväkuivain on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero: 3425SI

EAN: 6423800034251

Käyttöohje

Teräväkuivain sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kiinnitä kuivain SINI-välinevarteen siten, että varren alatulpan muovitapit napsahtavat kuivaimen kannassa oleviin koloihin. Irrottaessasi vartta paina välinettä kevyesti esimerkiksi jalalla ja vedä varsi irti.

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti. Jotta kuivain pysyisi hygieenisenä, se kannattaa säilyttää ripustettuna, eikä lattiaa vasten.

Koko

Leveys: 35,5 cm
Pituus: 2,8 cm
Korkeus: 15,8 cm

Kierrätysohje

Runko – keräysmetalli
Kumi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

7 arviota tuotteelle

Teräväkuivain 35 cm -lattialasta

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Kaisa

  Hei! Voiko tämän pestä astianpesuaineella fairyllä yms, eikä kumi menetä tehoaan? 🙂

  • Hanna/Sinituote

   Hei Kaisa,
   Teräväkuivaimen kumiosan voi pestä miedolla puhdistusaineella, esim. Fairylla. Pesun jälkeen kuivain tulee huuhdella huolellisesti ja kuivattaa ilmavasti.

 2. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Marlen

  En ole arvannut että kuivain pitäisi ilmeisesti jokaisen lattiakuivauksen jälkeen nostaa johonkin kuivamaan vaan olen jättänyt nojaamaan seinään lasta lattiassa. Nyt lastassa on mustaa (hometta?) joka ei lähde millään pois. Harmi.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Marlen,
   kuivain tulisi tosiaan nostaa kuivumaan ilmavasti irti maasta. Sen voi ripustaa ripustuslenkillä esimerkiksi Ruuvittomaan pyyhekoukkuun.

 3. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Christa

  Itsellä näyttäisi olevan vanhempi malli, joka kuitenkin toimii loistavasti ja on pysynyt pitkään hyvänä. Huuhtelen käytön jälkeen ja säilyttän niin, että kumiosa kuivuu ilmavasti.

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Kati

  Voiko teräväkuivainta käyttää myös ikkunanpesussa

  • Hanna/Sinituote

   Hei Kati,
   suosittelemme ikkunoiden pesuun siihen suunniteltua pesintä ja kuivainta, mutta periaatteessa teräväkuivain sopii lattioiden kuivaamisen lisäksi myös ikkunoiden kuivaamiseen, esimerkiksi kylpyhuoneen ja saunan lasioviin. Tällöin on huomioitava erityisen tarkasti, ettei lattialastassa ole likaa tai murusia, jotka voisivat naarmuttaa ikkunoita.

 5. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Eija

  Minulla on teräväkuivain keittiössä lattiaharjan varressa ja se on aivan loistava kapine murujen lakaisussa, varsinkin seinän viereltä. Ainoa kysymys kuuluu: Milloin markkinoille tulee vaihdettavat muoviosat? Olisi paljon ekologisempaa, jos kuivaimeen voisi vaihtaa pelkän lastaosan, eikä tarvitsisi ostaa koko kuivainta muoviosan mentyä huonoksi. Kannustimena mainittakoon, että kilpailijan vastaavissa tuotteissa tämä mahdollisuus on olemassa..

  • Hanna/Sinituote

   Hei, kiitos viestistäsi. Teräväkuivaimen kumiosa on painettu runkoon kiinni koneellisesti, joten sitä ei voi vaihtaa käsin. Välitän kehitysidean kuitenkin tuotekehitykseemme. Monissa kuivaimissamme on kuitenkin saatavilla pelkkä lastaosa ilman vartta.

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sissi

  Tämä on paras lattiankuivain! Aina käydessäni suihkussa muualla ikävöin teräväkuivainta ja mainostan sitä muille 🙂

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Marion

  Aivan mahtava tuote, kuivauslastojen Rolls Rois, siis niin täydellinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kylpyhuone

Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi

Näin imukuppi irtoaa seinästä ja pestään.

Lue

Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä

Taklaa kylppärin tahrat!

Lue

Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ei vaadi poraamista!

Lue

Ostetuimmat tuotteet