Teräväkuivain 35 cm -lattialasta

(18 tuotearviota)

17,95 

Teräväkuivain on tehokas lattialasta pesuhuoneen lattioiden ja seinien kuivaamiseen. Kuivaimen nivel helpottaa työskentelyä ahtaissakin tiloissa, ja se taipuu myös kalusteiden alle.

Teräväkuivain sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Parhaiten sopii käytettäväksi kaksin käsin esimerkiksi 140 cm lasikuituvarren kanssa.

Teräväkuivain on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero: 3425SI

EAN: 6423800034251

Käyttöohje

Teräväkuivain sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kiinnitä kuivain SINI-välinevarteen siten, että varren alatulpan muovitapit napsahtavat kuivaimen kannassa oleviin koloihin. Irrottaessasi vartta paina välinettä kevyesti esimerkiksi jalalla ja vedä varsi irti.

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti. Jotta kuivain pysyisi hygieenisenä, se kannattaa säilyttää ripustettuna, eikä lattiaa vasten.

Koko

Leveys: 35,5 cm
Pituus: 2,8 cm
Korkeus: 15,8 cm

Materiaali

Kumi – elastomeeri/PBT
Runko – alumiini/POM

Kierrätysohje

Runko – keräysmetalli
Kumi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

18 arviota tuotteelle

Teräväkuivain 35 cm -lattialasta

 1. Outi

  Auri Kananen käyttää inspiroivilla siivousvideoillaan 50-senttistä teräväkuivainta monipuolisesti lattioiden puhdistuksessa. Sellaisiahan löytyy mm. Viledalta. Olisipa mahtavaa, jos Sinituotekin tarjoaisi leveämpää teräväkuivainta valikoimissaan, jolloin jo hankitut varret olisivat niihin yhteensopivia eikä siivouskomero täyttyisi monista erimerkkisistä seteistä.

 2. Sakari

  Kuivain toimii erinomaisesti. Elastomeerimateriaali on tosi onnistunut valinta. Leveyttä voisi kuitenkin olla vaikkapa 50 cm.

 3. Marika

  Kuivaa tehokkaasti, mutta saisi tosiaan olla hieman leveämpi. Ei myöskään ole mikään sisustuselementti – jokin nätimmän värinen ja huomaamattomampi olisi kiva, kun vaaleansininen paistaa silmään kylppärin muusta sisustuksesta. Esim. musta, tummanharmaa tai beige voisi olla hyvä.

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteestasi! Välitän toiveenne eteenpäin tuotekehitykseen.

 4. Irene

  Hyvä kuivain! Olisi kiva jos myynnissä olisi myös vain pelkkä silikoninen osa. Saisi sen vaihdettua tarpeen mukaan. Ei tarvitsisi ostaa kokonaan uutta.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Irene!
   Kiitos viestistäsi. Kumi painetaan kiinni kuivaimeen koneellisesti, joten sen vaihtaminen uuteen ei harmi kyllä onnistu kotikonstein siten, että kumi pysyisi lastassa kiinni. Turhaa jätettä voi kuitenkin vähentää siten, ettei kuivaimeen tarvitse ostaa uutta vartta, vain pelkkä lastaosa.

 5. Marjo

  Saisi olla leveämpi malli myös tarjolla. Kapealla liian hidasta isoja lattioita kuivata.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Välitän toiveesi tuotekehitykseemme.

 6. Virpi

  Kaipaisin myös reilu 50 cm pituista teräosaa. Olen sellaista käyttänyt, mutta nyt kun pitäisi sellainen ostaa itselle, niin eihän niitä löydy mistään. Joku niitä kumminkin on joskus valmistanut.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Virpi!
   Välitän toiveesi tuotekehitykseen.

 7. Terhi

  Hei. Olisiko mahdollista saada pidempiteräisiä lattialastoja? Esim. 50-60 cm. Olen etsinyt kaikkialta, mutta mistään ei löydy vastaavaa tuotetta, jota kaipaisin. Rakastan Sini-tuoteitta yli kaiken, joten olisi mahtava juttu, jos valmistaisitte pidempiteräisiä lattialastoja.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Terhi,
   välitän palautteesi tuotekehitystiimillemme pohdittavaksi.

 8. Helena

  Käytän itsekin teräväkuivainta ja se on ollut käytössä vuosikausia, nyt kuitenkin kumiosa on jo reippaasti kulunut enkä tarvitsisi muuta kuin uuden kumiosan. Kannattaisi ottaa jo eko-tekona tämäkin huomioon. Nuorisollekin ostettu Sini-tuotteen siivousvälineet ja ovat olleet mieluisat.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   Mukava kuulla, että SINI-tuotteet ovat olleet mieluisia. Teräväkuivaimen kumiosa painetaan koneellisesti kiinni tuotteen alumiinirunkoon, joten sitä ei kotioloissa voi vaihtaa. Tämän hetkinen malli on suunniteltu siten, ettei kumi ole vaihdettavissa. Kehitämme kuitenkin jatkuvasti tuotteitamme ja välitän tuoteideasi eteenpäin tuotekehitykselle. Pelkän lastaosan vaihtaminen säästää materiaalia, kun samaan SINI-varteen voi hankkia uuden lastan.

 9. Siivooja

  Miksi näihin ei ole saatavana esim. froteesta tehtyjä “pussukoita”, joilla olisi hyvä ikään kuin luututa lattia? Minä olen itse valmistanut sellaisia nepparilla olevia ja ovat mahtavia lattian luutuamisessa. Tein 6 kpl ja kastelen ne kerralla pesuainevedessä ja sitten vain vaihdan. Minulla on kumiesiliina ja kaikki kulkevat mukana. Tasku on kaksiosainen ja toisessa puhtaat ja toisessa likaiset “pussukat”. Tosi kätevä systeemi.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   Suosittelemme lattialiinan kanssa käytettäväksi nivellettyä lattiankuivainta, jossa on liinanpidikkeet joihin on helppo kiinnittää lattialiina lattian pesua varten.

 10. Jaana Grönmark

  Nää on vaan niin hyviä! Mutta saako tuota kumiosaa varaosana? Omastani saa sen irti ja pitäis uusia. Turhaa haaskuuta uusia koko teräosaa

  • Hanna/Sinituote

   Hei Jaana,
   kumiosa painetaan runkoon kiinni koneellisesti, joten sitä ei saa käsin kiinni yhtä pitävästi kuin koneella. SINI-varteen saa kuitenkin liitettyä minkä tahansa kuivaimemme ja myös teräväkuivaimesta on saatavana pelkkä lastaosa ilman vartta.

 11. Tellervo

  Hei! Olen kaivannut kovasti leveämpää versiota juuri tästä mallista.Milloinkahan sellainen saatavissa? Juuri terassia ja parveketta varten

  • Eveliina/Sinituote

   Hei! Valitettavasti Teräväkuivainta ei ole saatavilla leveämmässä koossa ainakaan tällä hetkellä. Levein kuivain tällä hetkellä valikoimassamme on Nivelletty lattiakuivain 40cm. Välitän toiveen eteenpäin tuotekehitykselle!

 12. Kaisa

  Hei! Voiko tämän pestä astianpesuaineella fairyllä yms, eikä kumi menetä tehoaan? 🙂

  • Hanna/Sinituote

   Hei Kaisa,
   Teräväkuivaimen kumiosan voi pestä miedolla puhdistusaineella, esim. Fairylla. Pesun jälkeen kuivain tulee huuhdella huolellisesti ja kuivattaa ilmavasti.

 13. Marlen

  En ole arvannut että kuivain pitäisi ilmeisesti jokaisen lattiakuivauksen jälkeen nostaa johonkin kuivamaan vaan olen jättänyt nojaamaan seinään lasta lattiassa. Nyt lastassa on mustaa (hometta?) joka ei lähde millään pois. Harmi.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Marlen,
   kuivain tulisi tosiaan nostaa kuivumaan ilmavasti irti maasta. Sen voi ripustaa ripustuslenkillä esimerkiksi Ruuvittomaan pyyhekoukkuun.

 14. Christa

  Itsellä näyttäisi olevan vanhempi malli, joka kuitenkin toimii loistavasti ja on pysynyt pitkään hyvänä. Huuhtelen käytön jälkeen ja säilyttän niin, että kumiosa kuivuu ilmavasti.

 15. Kati

  Voiko teräväkuivainta käyttää myös ikkunanpesussa

  • Hanna/Sinituote

   Hei Kati,
   suosittelemme ikkunoiden pesuun siihen suunniteltua pesintä ja kuivainta, mutta periaatteessa teräväkuivain sopii lattioiden kuivaamisen lisäksi myös ikkunoiden kuivaamiseen, esimerkiksi kylpyhuoneen ja saunan lasioviin. Tällöin on huomioitava erityisen tarkasti, ettei lattialastassa ole likaa tai murusia, jotka voisivat naarmuttaa ikkunoita.

 16. Eija

  Minulla on teräväkuivain keittiössä lattiaharjan varressa ja se on aivan loistava kapine murujen lakaisussa, varsinkin seinän viereltä. Ainoa kysymys kuuluu: Milloin markkinoille tulee vaihdettavat muoviosat? Olisi paljon ekologisempaa, jos kuivaimeen voisi vaihtaa pelkän lastaosan, eikä tarvitsisi ostaa koko kuivainta muoviosan mentyä huonoksi. Kannustimena mainittakoon, että kilpailijan vastaavissa tuotteissa tämä mahdollisuus on olemassa..

  • Hanna/Sinituote

   Hei, kiitos viestistäsi. Teräväkuivaimen kumiosa on painettu runkoon kiinni koneellisesti, joten sitä ei voi vaihtaa käsin. Välitän kehitysidean kuitenkin tuotekehitykseemme. Monissa kuivaimissamme on kuitenkin saatavilla pelkkä lastaosa ilman vartta.

 17. Sissi

  Tämä on paras lattiankuivain! Aina käydessäni suihkussa muualla ikävöin teräväkuivainta ja mainostan sitä muille 🙂

 18. Marion

  Aivan mahtava tuote, kuivauslastojen Rolls Rois, siis niin täydellinen

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kylpyhuoneen pesu

play nappi

Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi

Näin imukuppi irtoaa seinästä ja pestään.

Lue Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi
play nappi

Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä

Taklaa kylppärin tahrat!

Lue Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä
play nappi

Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ei vaadi poraamista!

Lue Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ostetuimmat tuotteet