Kylppäri puhdistusainetabletti täyttöpakkaus – 2 tablettia

(1 tuotearvio)

4,90 

Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja! Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää yhteensä kaksi pulloa puhdistusainetta. Lempeän laventelin tuoksuinen puhdistusaine saa kylpyhuoneen ihanan puhtaaksi, ja pH-arvoltaan matalana se tehoaa hyvin kalkkiin. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla. Kun puhdistat kaakeleita, huuhtele ne ensin vedellä. Suihkauta pinnalle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pese harjalla, sienellä tai liinalla. Huuhtele lopuksi huolellisesti.

 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Ei turhaa muoviroskaa.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7001NL

EAN: 6423800070013

Käyttöohje

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä:

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500 ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta, kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous.
4. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi mikrokuituliinalla.
5. HUOM! Laita suutin STOP-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla. Kuivaa tarvittaessa. Ei sovellu messinki-, marmori- tai kuparipinnoille. Älä käytä LCD- ja plasmanäytöille. Puhdistaessasi muunlaisia elektroniikkalaitteita noudata aina laitevalmistajan ohjeita. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Säilytyksen aikana värjäymien ehkäisemiseksi käytä pullon alla suojaa ja varmista, että pistooli on aina STOP asennossa, kun pulloa ei käytetä. Varmista, että tabletti on kunnolla liuennut ennen pullon sulkemista ja pyyhi roiskeet, valumat ja pullon pohja ennen kuin pesuaine pääsee kuivumaan pinnalle.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo 4, hapan

Vaurioittaa vakavasti silmiä.
Ärsyttää ihoa.
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
Piktogrammit GHS05 ja GHS07

Vaara: Tabletti haitallinen nieltynä, vaurioittaa vakavasti silmiä, ärsyttää ihoa. Jos tabletti on nielty, ota yhteys myrkytystietokeskukseen/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tablettia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

1 arvio tuotteelle

Kylppäri puhdistusainetabletti täyttöpakkaus – 2 tablettia

 1. Hansku

  Petyin tuotteeseen koska ei tuoksunut ollenkaan. Pesi ihan hyvin mutta haluan, että siivouksesta jää raikas hyvä tuoksu jälkeen ja tämä ei toteutunut.

  • Maiju

   Hei, harmittavaa kuulla että tuoksu ei ollut toivotunlainen. Useimmat kuluttajat kuitenkin toivovat puhdistusaineelta mietoa ja raikasta tuoksua. Tuotteissa on erittäin mieto tuoksu, jotta ne sopivat useimmille käyttäjille, jotka ovat esimerkiksi herkkiä voimakkaille tuoksuille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostetuimmat tuotteet