5 syytä valita pesuainetabletti

Biohajoavilla SINI puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta.

Oletko jo tutustunut uusiin pesuainetabletteihimme? Tämän takia tabletti on yhtä hyvä kuin perinteinen puhdistusaine – ellei jopa vielä parempi!

1. Yhtä tehokas kuin tavallinen puhdistusaine

SINI puhdistusaineet on merkitty Joutsenmerkillä, joka tarkoittaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu ja tuotteen on todettu vaikuttavan vaikeisiin tahroihin. Joutsenmerkkiä ei myönnetä, mikäli tuote ei ole yhtä tehokas kuin vastaava Joutsenmerkitön tuote. Joutsenmerkki kertoo siis paitsi ympäristön huomioimisesta myös tuotteen tehokkuudesta.

2. Kevyt kantaa kotiin

Puhdistusaineita kuljetetaan nestemäisinä pitkin maailmaa varastojen ja kauppojen välillä, mikä aiheuttaa isot CO2 päästöt. Yli 95% pullon sisällöstä on yleensä vettä. Enää sinun ei tarvitse kantaa vettä ja kertakäyttöisiä muovipulloja kotiin! Säästät myös tilaa kotona, sillä täydennystabletit mahtuvat pieneen tilaan.

3. Vain parhaat ainesosat

Pieneen tablettiin on tiivistetty vain parhaimmat raaka-aineet ja puhdistavat ainesosat ovat tehokkaita. Tablettien suunnittelussa on otettu huomioon, että ne ovat  turvallisia, ekologisia eivätkä sisällä mitään tunnettuja allergeenejä.

4. Kaunis kestopullo

Huurrettu pullo on tyylikäs valinta ja puhdistusaineiden ihanat värit sopivat kotiin kuin kotiin. Tätä harvinaisen ihanaa puhdistusainetta ei tarvitse piilottaa kaapin perälle – haluat pitää sen esillä keittiön pöydällä käden ulottuvilla. Kestopullo on kaunis kuin karkki ja tuoksut lempeän mietoja. Osta pullo kerran. Täytä ikuisesti. Kaikki ilman turhaa muovijätettä.

5. Valmistettu hiilineutraalisti Kokemäellä

Puhdistusainetabletit valmistetaan hiilineutraalisti aurinkoenergialla Kokemäen tehtaallamme – lähellä sinua. Ei enää veden kuljettamista ympäri maapalloa. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta.

Tutustu ja ihastu tuotteisiin >>

Kommentit:

 1. Mistä löydän koodin millä saan alennuksen kun olen liittyvät Sini klupiin?

  1. Kun liityt SINI-klubiin, tulee ilmoittamaasi sähköpostiin viesti josta koodi löytyy.

 2. Kuinka kauan yhdestä tabletista valmistettu puhdistusaine säilyy hyvänä? Kuinka nopeasti se tulisi käyttää?

 3. Mikä ero on WC- ja Kylppäripuhdistusaineilla? Itselläni olisi tarve lavuaarin yms. pyyhkimiseen, kumpi olisi siihen parempi?

  1. Wc aine on valkaisevaa, joten se soveltuu parhaiten valkoisten vesikalusteiden puhdistukseen. Myös ph:ssa on pieni ero kylppäriaineen ja wc-aineen välillä. Sinun tarpeisiin voisi sopia siis parhaiten tämä wc:n puhdistusaine.

 4. Myydäänkö tabletteja myös isommissa päivittäistavarakaupoissa vai onko vain tilaustuote?

 5. Minulla on testauksessa sekä keittiö- että yleispuhdistusainetabletit. Molempiin olen erittäin tyytyväinen, mutta kaipaisin isompaa ja edullisempaa täyttöpakkausta kuin nuo 2 tabletin pakkaukset. Pesuainetiivisteitä kun on saatavilla huomattavasti edullisempaan hintaan, ainakin nestemäisenä, joten todennäköisesti jatkohankinnat jää tekemättä, ellei hintaa saa alemmaksi.

  1. Hei ja kiitos palautteestasi ja välitän toiveenne tuotekehitykselle. Isompi täyttöpakkaus olisi varmasti oikein hyvä vaihtoehto myös. Tabletit eivät ole markkinoiden halvimpia, mutta olemme ylpeitä siitä, että tuotanto on pystytty pitämään Suomessa ja tuotteet ovat hintansa arvoisia laadultaan. Halpa, heikkolaatuinen tuote voi pitkällä aikavälillä tulla kuitenkin hintavammaksi, kun joutuu useammin vaihtamaan uuteen. Mukavaa alkavaa kevättä.

   Maiju/Sinituote

 6. Minkälaisissa pakkauksissa jatkossa tarvittavat pesuainetabletit myydään?

  1. Hei!

   Kiitos viestistä.
   Puhdistusainetabletteja on mahdollista ostaa myös täyttöpakkauksina, joissa tulee 2 kpl puhdistusainetabletteja.
   Täältä voitte katsoa täyttöpakkaukset.

 7. Hei,
  Minua kiinnostaa tietää pullon materiaali. ”huurrettu” viittaisi lasiin, eikö.
  Missä näitä myydään paitsi nettikaupassanne? Meidän Cittarissa ei ole näkynyt.
  Onpa hienoa, että tällaiset hyvät luontoa säästävät ideat leviävät meillekin, rapakon takana tällaisia myydään Blueland-merkin alla.

  1. Hei! Pullo on kestopullo, jonka materiaali on muovia. Pesuaineita on toimitettu esim. K- ja S-ryhmiin, Puuiloille sekä Motonetteihin.

 8. Oikein loistavia tuotteita. Yleis ja kylppärisuihke otettu käyttöön.
  Jään innolla odottamaan laminaatinpesuainetta sekä ikkunanpesuainetta.
  Kaiken hyvän lisäksi siivouskaappi näyttää siistiltä ja jopa tyylikkäältä.

 9. Aivan mahtavia tuotteita!! Vielä kun tulisi lasinpesutabletit niin olisi hyvä!

  1. Hei!

   Kiitos kommentista!
   Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita puhdistusaineperheeseemme, joten kannattaa seurata sivujamme.

 10. Toivottavasti tuoteperheeseen tulisi myös hajusteettomia tabletteja niin siirtyisin heti näiden käyttöön.

 11. Mitenhän kauan tämä liuos kestää käyttökelpoisena. Eikös mikrobit ala lisääntyä vedessä melko nopeasti?

  1. Hei,
   Puhdistusaineiden käyttöliuosten pH on säädetty sellaiselle tasolle, jossa mikrobien kasvu on hyvin vähäistä. Kaikissa tuotteissa on lisäksi mukana elintarviketeollisuudessakin yleisesti käytössä olevia säilöntäaineita. Säilytä valmiit liuokset huoneenlämmössä. Jos tuotteen ulkomuoto muuttuu oleellisesti pidemmän säilytyksen aikana, hävitä loppuliuos viemärin kautta, huuhtele pullo huolellisesti ja tee uusi liuos.

 12. Niin mahtava idea ja toteutus. Kiitos! Nämä laitan ostoslistalla.

 13. Haluaisin tietää kauanko puhdistusaineliuos (vesi+puhd.tabletti) säilyy hygienisenä?

  1. Hei,
   Puhdistusaineiden säilyvyys on testattu laboratoriossa ja voimme luvata niille 2 vuoden säilyvyyden.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *