Yleis puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

(9 tuotearviota)

6,90 

Raikkaalta greipiltä miedosti tuoksuvalla, ph-arvoltaan neutraalilla yleispuhdistusaineella puhdistat kodin yleiset pinnat tehokkaasti.
Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää yhteensä kaksi pulloa puhdistusainetta.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7023NL

EAN: 6423800070235, UFI: A8DM-X04T-K00K-7YG5

Käyttöohje

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä:

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500 ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta, kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous.
4. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi mikrokuituliinalla.
5. HUOM! Laita suutin STOP-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi liinalla. Kuivaa tarvittaessa. Ei sovellu messinki-, marmori- tai kuparipinnoille. Älä käytä LCD- ja plasmanäytöille. Puhdistaessasi muunlaisia elektroniikkalaitteita noudata aina laitevalmistajan ohjeita. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Säilytyksen aikana värjäymien ehkäisemiseksi käytä pullon alla suojaa ja varmista, että pistooli on aina STOP asennossa, kun pulloa ei käytetä. Varmista, että tabletti on kunnolla liuennut ennen pullon sulkemista ja pyyhi roiskeet, valumat ja pullon pohja ennen kuin pesuaine pääsee kuivumaan pinnalle.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo , neutraali

Ainesosat: Natriumkarbonaatti, sitruunahappo, natriumlauryylisulfaatti, natriumbikarbonaatti, natriummetyyli kokoyylitauraatti, natriumbentsoaatti, metyyliglysiinidietikkahapon trinatriumsuola, väri, hajuste. 

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Tabletin koko – n. 4 g

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

Varoitukset

 

Varoitusmerkki GHS07 ilmaisee terveydelle tai otsonikerrokselle vaarallisia aineita. Varoitusmerkki GHS05 ilmaisee syövyttäviä aineita.

 

 

VAARA

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.

9 arviota tuotteelle

Yleis puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

 1. Merja Hietala

  Miksi ihmeessä puhdistusaineeseen pitää lisätä joku sisäilmaa pilaava tuoksu?

  • Maiju

   Useimmat kuluttajat toivovat puhdistusaineelta mietoa ja raikasta tuoksua. Tuotteissa on erittäin mieto tuoksu, jotta ne sopivat useimmille. Myöskään hajusteettomat tuotteet eivät ole täysin hajuttomia, vaan niissä on kemikaalien ominaistuoksu. Aromaattiset, luonnolliset tuoksut ovat helpommin allergisoivia, joten olemme halunneet lisätä SINI-puhdistusaineisiin useimmille sopivia synteettisiä aineita, jotka eivät allergisoi niin helposti. Käyttämillämme tuoksuilla on sertifikaatti, että ne ovat erityisen turvallisia ja eivät sisällä mitään tunnettuja allergeeneja.

   Puhdistusaineista on tulossa myös hajusteeton versio, sillä kaikki eivät halua/voi käyttää hajustettuja tuotteita.

 2. Katja

  Yleispuhdistusaine on hyvä, ja täytettävän pullon idea sinänsä loistava. Valitettavasti en saanut aloituspakkausta käytettyä loppuun, koska pullo lakkasi suihkuttamasta hyvin, ilmeisesti suutin on mennyt tukkoon tai joku vika sihen on tullut

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Kaikilla tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja valvomme tarkasti niiden laatua. Myös tuotannossamme on tärkeää saada tietää, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.
   Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin postitamme teille ehjän suuttimen.

 3. Lilli

  Todella tehokas ja ihanan tuoksuinen pesuaine. Kätevä pullo ja nerokas idea nämä tabletit!

  • Maiju

   Kiitos ihanasta palautteesta!

 4. Katja

  Super hyvä tuote, puhdistaa tehokkaasti ja tuoksu miellyttävä ja mieto. Kaunis pullo ja ekologinen ja helppo tapa huolehtia puhtaudesta ilman jatkuvaa muoviroskaa!

 5. marja koskinen

  Todella tehokas kompleksi! Ei tarvitse kantaa vettä kaupasta. Puhdistaa tehokkaasti. hieno oivallus muoviroskan vähentämiseen

 6. Rebekka

  Pullon muotoilu on ihanan simppeli ja kaunis, joten voi olla myös pöydällä esillä. Toimii hyvin kaikille pinnoille eli monikäyttöinen.

 7. Mia

  Todella tehokas pesuaine, sopii melkein mihin vain yleissiivoukseen. Mm. Kaapinovet ja teinin askartelupöytä puhdistui pyyhkäisemällä ilman liotusta. Tuoksu ihana, mutta valmiissa pesuaineessa aika mieto.

 8. Ismo

  Erittäin helppo tapa ostaa puhdistusainetta. Yllätyin tehosta ja ehdottomasti lähtee jatkoon.

 9. Oona

  Puhdistusaine on hyväntuoksuista ja puhdistaa likaa hyvin. Mielestäni nämä tapletit ovat oikein oiva asia, niin ei tarvitse aina ostaa uusia pulloja. Aine on hyvin riittoisaa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ekologinen siivous

play nappi

Tubetähti Ilonan vinkki muovittomaan keittiöön

Tiskiharjan varsi on valmistettu 100% kierrätysmuovista.

Lue Tubetähti Ilonan vinkki muovittomaan keittiöön

Ostetuimmat tuotteet