Hapan vai emäksinen? Näin valitset oikean puhdistusaineen.

Uusista SINI tablettipuhdistusaineista löytyy paras vaihtoehto jokaiselle kodin pinnalle.

Onko puhdistusaineen valinnalla väliä? Kyllä on! Puhdistusaine kannattaa monestakin syystä valita sen mukaan, missä kohteessa sitä käytetään. Näillä vinkeillä puhdistusaineen valinta onnistuu.

Kodin siivoukseen kannattaa valita ekologisia ja mietoja puhdistusaineita. Helppo muistisääntö oikean puhdistusaineen valintaan tulee tässä: Emäksinen puhdistusaine tehoaa rasvalikaan, hapan poistaa kalkkia. Neutraali yleispuhdistusaine sopii kodin kaikille muille pinnoille. Muutama mieto pesuaine riittää, kun siivoat säännöllisesti.

Kodin kaikkia pintoja ei kannata siivota yhdellä aineella. Oikein valittu puhdistusaine vaikuttaa tehokkaammin, joten puhdistusainetta ei tarvitse käyttää liian paljon. Tämä helpottaa siivousta ja säästää luontoa sekä lompakkoa!

Biohajoaviin SINI puhdistusaineisiin kuuluu kolme erilaista puhdistusainetablettia: greipiltä tuoksuva pH-arvoltaan neutraali yleispuhdistusaine, emäksinen sitruunantuoksuinen keittiöpintojen puhdistusaine sekä hapan laventelin tuoksuinen kylppärin puhdistaja.

Sitruunainen keittiön puhdistusaine poistaa tehokkaasti rasvaisetkin roiskeet.

Keittiön pinnoille emäksinen puhdistusaine

Keittiössä tarvitaan usein rasvalikaa poistavaa puhdistusainetta. Täydellisesti keittiön pinnoille sopiva sitruunainen puhdistusaine neutralisoi ruuanlaiton hajut, poistaa rasvan ja puhdistaa liat tehokkaasti tasolta, liedeltä, keittiön pöydältä sekä esimerkiksi jääkaapin ovesta. Valitse lisäksi mikrokuituinen keittiöliina, jonka raidallinen rakenne irrottaa likatahrat kevyesti. Voit suihkauttaa keittiön puhdistusainetta suoraan pinnoille ja pyyhkiä liinalla tai sienellä. Pintoja ei tarvitse erikseen kuivata tai pyyhkiä.

Lempeän laventelin tuoksuinen kylppärin puhdistusaine saa kylpyhuoneen ihanan puhtaaksi.

Kylpyhuoneeseen hapan puhdistusaine

Kylpyhuoneessa ongelmana on yleensä työläästi puhdistettavan kalkin muodostuminen pinnoille. Lempeän laventelin tuoksuinen kylppärin puhdistusaine saa kylpyhuoneen ihanan puhtaaksi, ja pH-arvoltaan matalana se tehoaa hyvin kalkkiin ja ruosteeseen. Ota avuksi kylppäriliina, jossa on kaksi erilaista puolta. Karkeampi puoli poistaa tehokkaasti kalkki- ja rasvatahrat naarmuttamatta pintaa. Pehmeä puoli kiillottaa ja kuivaa tehokkaasti. Kylppärin puhdistusainetta voi suihkuttaa suoraan hanaan, lasioveen ja muille pinnoille, ja pyyhkiä liinalla tai sienellä.

Neutraali puhdistusaine yleissiivoukseen

Kodin kaikille muille pinnoille sopii raikkaalta greipiltä miedosti tuoksuva, ph-arvoltaan neutraali yleispuhdistusaine. Suihkauta suoraan pinnalle ja pyyhi yleisliinalla. Yleispuhdistusaine sopii myös ikkunoille ja peileille. Suihkauta ja pyyhi peililiinalla.

Kodin kaikille muille pinnoille sopii raikkaalta greipiltä tuoksuva yleispuhdistusaine.

Ekologista tehokkuudesta tinkimättä

Puhdistusaineen ei kuulu saastuttaa luontoa tai lisätä muoviroskaa maailmaan. Biohajoavilla SINI puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa, puhtaudesta tinkimättä! Et tarvitse enää kertakäyttöisiä siivoussuihkeita kaappeja täyttämään. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon uudelleen ja uudelleen. Tehokasta ja kestävää siivousta – lompakkokin kiittää.

Helppoa ja nopeaa siivousta

Säilytä siivousvälineet käden ulottuvilla, niin siivoukseen tulee tartuttua melkein huomaamatta. Ota tavoitteeksi että keittiö on siisti, kun ruoka on valmista, niin vältät työlään siivouksen. Tiskaa astioita ja pyyhi pinnat sillä välillä kun ruoka kypsyy.

Kaunis kestopullo on tyylikäs valinta, ja puhdistusaineiden ihanat värit sopivat kotiin kuin kotiin. Tätä harvinaisen ihanaa puhdistusainetta ei tarvitse piilottaa kaapin perälle – haluat pitää sen esillä keittiön pöydällä käden ulottuvilla. Lähes ikuinen pullo on kaunis kuin karkki, ja tuoksut lempeän mietoja.

Joutsenmerkityt SINI puhdistusainetabletit valmistetaan hiilineutraalisti Sinituotteen tehtaalla Kokemäellä. Kuljetusmatka tehtaalta kauppoihin ja suomalaisiin koteihin on lyhyt. Puhdistusainetablettien ainesosat on tiivistetty pieneen kokoon ja puhdistavat ainesosat ovat tehokkaita. SINI puhdistusainetabletit ovat biohajoavia, vegaaneja, joutsenmerkittyjä sekä tehokkaita lialle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.