WC- puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

(4 tuotearviota)

6,90 

Valkaiseva WC-puhdistusaine hyökkää tehokkaasti lian ja kalkkisaostumien kimppuun. Se poistaa hajuja ja jättää jälkeensä eukalyptuksen raikkaan tuoksun.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7025NL

EAN: 6423800070259, UFI: 5EDM-X0HM-600K-JNN9

Käyttöohje

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä:

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500 ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta, kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous.
4. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi mikrokuituliinalla.
5. HUOM! Laita suutin STOP-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä. Pese wc-harjalla ja pyyhi pinnat wc-liinalla. Ei herkille pinnoille. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Säilytyksen aikana värjäymien ehkäisemiseksi käytä pullon alla suojaa ja varmista, että pistooli on aina STOP asennossa, kun pulloa ei käytetä. Varmista, että tabletti on kunnolla liuennut ennen pullon sulkemista ja pyyhi roiskeet, valumat ja pullon pohja ennen kuin pesuaine pääsee kuivumaan pinnalle.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo hapan

Ainesosat: Sitruunahappo, natriumkarbonaatti- peroksihydraatti, natriumlauryylisulfaatti, natriumkloridi, natriumbentsoaatti, metyyliglysiinidietikkahapon trinatriumsuola, kaprylyl/kaprylglukosidi, tetra-asetyletyleenidiamiini, värit, hajuste.

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Tabletin koko – n. 4 g

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää. Valmistettu hiilineutraalisti.

Varoitukset

Varoitusmerkki GHS07 ilmaisee terveydelle tai otsonikerrokselle vaarallisia aineita. Varoitusmerkki GHS05 ilmaisee syövyttäviä aineita.

 

 

VAARA
Vaurioittaa vakavasti silmiä.
Ärsyttää ihoa.
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.

4 arviota tuotteelle

WC- puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

 1. Joni

  Näissä pesuainetableteissa sanotaan että tuoksuu joltakin, mutta nämä ei kyllä tuoksu miltään. Itse tykkään että pesuaine on hajusteeton, joten melkeen jättäisin näistä sen pienenkin hajusteen pois, kun ei siitä ole iloa. Ja hyviä tuotteita nimenomaan siksi että haju on mieto tai täysin olematon!

 2. Pauliina

  Ei tuoksu miltään, vaikka odotin todella raikasta tuoksua. Pesuteho ihan peruskamaa mitä muillakin tuotteilla. Ei jatkoon, ikävä kyllä.

 3. Virpi (varmistettu kirjoittaja)

  Ei niin tehokas kuintuotekuvauksesta saa kuvan. Ei tuoksu raikkaalle eucalyptukselle putsauksen jälkeen. Käytettäessä haju tunkkainen.

 4. Virpi (varmistettu kirjoittaja)

  Ei niin tehokas kuintuotekuvauksesta saa kuvan. Ei tuoksu raikkaalle eucalyptukselle putsauksen jälkeen. Käytettäessä on haju tunkkainen.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet