Laatu

SINI-tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Tuotteet testataan omassa testilaboratoriossamme Kokemäellä.

5 vuoden SINI-takuu

Myönnämme kaikille Kokemäen tehtaalla valmistetuille SINI-siivousvälineille viiden vuoden takuun. Markkinoiden kattavimman takuun antaminen on mahdollista, sillä tuotteiden valmistus, testaus ja laadunvalvonta tehdään itse omalla tehtaallamme. Toimivien tuotteiden takana on tiukka kehitystyö, jonka tavoitteena on tehdä markkinoiden paras siivousväline suomalaisten kotien arkeen. Jokainen SINI-väline suunnitellaan alusta alkaen toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kestämään käytössä.

Yksi SINI-varsi – kaikki kodin siivouskohteet

SINI-järjestelmän tuotteet ovat yhteensopivia, ja samaan SINI-varteen saa liitettyä kaikki kodin pesuvälineet. Näin kuluttajan ei tarvitse ostaa yhtään turhaa tuotetta. Vaihto-osat ja erilaiset vaihtopäät, esimerkiksi SINI-monitoimimopin pesuosan tai SINI-vaihtopäätiskiharjan vaihtopäät, vähentävät jätteen määrää merkittävästi ja pidentävät tuotteen käyttöikää, kun vain kuluvan osan voi vaihtaa. Mikrokuituiset pesuosat ovat irroitettavia ja konepestäviä, jolloin ne kestävät vuosia tai vuosikymmeniä. Tuotekehityksessä huomioidaan tuotteen koko elinkaari sekä lopputuotteen hiilijalanjälki. Ekologisuus, kierrätettävyys sekä energiansäästö ovat tärkeitä kriteereitä pakkausten suunnittelussa, tuotekehityksessä ja logistiikassa.