Kotimaisilla SINI-tuotteilla on viiden vuoden takuu

Annamme kaikille Kokemäellä valmistetuille SINI-siivousvälineille viiden vuoden takuun. Markkinoiden kattavimman takuun antaminen on mahdollista, sillä tuotteiden valmistus, testaus ja laadunvalvonta tehdään itse omalla tehtaallamme.

Toimivien tuotteiden takana on tiukka kehitystyö, jonka tavoitteena on tehdä markkinoiden paras siivousväline suomalaisten kotien arkeen. Jokainen SINI-väline suunnitellaan alusta alkaen toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kestämään käytössä. Jokaista uutta SINI-tuotetta suunniteltaessa lähdetään tekemään huipputuotetta: tuotteen pitää kestää käytössä vähintään viisi vuotta, ja sen on oltava paras väline kyseisen pinnan tai tilan siivoukseen.

SINI-tuotteet testataan omassa testilaboratoriossa ääriolosuhteissa, jotta voimme luvata, että jokainen tuote kestää normaalissa käytössä.

Kaikki tuotteet testataan Sinituotteen omalla tehtaalla Kokemäellä

SINI-tuotteiden toimivuus ja kestävyys varmistetaan omassa testilaboratoriossa Kokemäellä. Tuotteet laitetaan ääriolosuhteisiin, jotta nähdään, mitä tuotteelle tapahtuu käytössä. Kaikkien osien pitää kestää vähintään viiden vuoden normaalia käyttöä vastaavaa kulutusta. Tuotekehityksen ydinajatus on, että SINI-brändin tuotteet kestävät aikaa ja kulutusta. Laadukkaat tuotteet tulevat lopulta edullisemmaksi, ja ne ovat myös ekologisempia. Jätettä kertyy vähemmän, kun kerran hankittu tuote kestää pitkään, ja kuluneen osan tilalle voi vaihtaa uuden osan.

Takuu koskee valmistus- tai materiaalivirheestä aiheutunutta tuotteen vikaa. Takuu edellyttää, että tuotetta on käytetty siihen käyttötarkoitukseen, johon tuote on suunniteltu ja sitä huolletaan hoito-ohjeiden mukaisesti. Takuu ei koske vikoja, jotka ovat syntyneet normaalista kulumisesta. Lue lisää takuu-ehdoistamme ja takuuhakemuksen tekemisestä.

SINI-tuotteiden laadun valvonta on omissa käsissämme Kokemäen tehtaalla.

Kuulemme mielellämme kokemuksia SINI-tuotteista sosiaalisessa mediassa

Kodin puhtaanapito koskettaa meitä kaikkia ja herättää meissä valtavasti tunnemuistoja. Kuulemme tämän tästä tarinoita sukupolvelta toiselle siirtyneistä mopeista ja ikkunakuivaimista. Monet ovat kertoneet saaneensa lapsuudenkodista muuttaessaan mukaansa Sinituotteen siivousvälineen, joka on edelleen käytössä. Meillä jokaisella on myös omia siivoustottumuksia, osa omasta lapsuudenkodista perittyjä, osa itse kokeilemalla opittuja. Lue lisää SINI-tuotteiden käyttäjien kokemuksia Facebookissa.

Lue lisää tiedotteestamme: Kotimaisilla SINI-tuotteilla on nyt viiden vuoden takuu