Anne Melenderin siivousvinkit

Kuinka koti pidetään siistinä mahdollisimman vähällä vaivalla vuodesta toiseen? Suursiivouksia ei tarvita, kun tekee pieniä siisteystekoja päivittäin. Tältä sivulta löydät suosittua blogia ja siivouscorneria Instagramissa pitävän Anne Melenderin vinkit ja suosikkivälineet kodin jokaiselle pinnalle.

Poimi tästä ostoskoriin Annen suosikkituotteet >>

Lisää siivousvinkkejä ja videoita voi katsoa Annen Instagram-tililtä >>

Heti alkuun päätin toteuttaa paljon toivotun siivousaiheisen postauksen: Mitkä ovat minun must have -siivousvälineeni ja muutaman kikan siitä, miten siivousta voi vältellä, koska kyllä se vaan niin on että pienin jutuin ylläpitosiivoustoimia voi helpottaa.

Lue lisää: Siivouskomeron tärkeimmät välineet >>

Sujuva ja kaunis arki on lempiteemojani. Pyykinhuolto on minulle yksi niistä ei “niin mieleisistä” kotitöistä. Olen kuitenkin oppinut  tykkäämään vaatehuollostakin, sen jälkeen kun systemaattisesti pyrin järkeistämään koko prosessia. Lue, mitkä keinot toimivat minulla!

Lue lisää: Silitys ja vaatehuolto toimivaksi >>

WC:n saa pidettyä siistinä päivittäisillä toimilla ja helpon ylläpitosiivouksen avulla. Vessaan on ilo mennä kun se on siisti – mielummin laistan jonkun muun kohdan siistimisessä jos pitää valita. Lue blogista lisää!

Lue lisää: Aina puhdas WC >>